Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svijetao primjer u moru uhljeba i krvopija
nadam se da će svanuti dan kad će ova stranka ući u vlast...iskreno se nadam, i imali ste moj glas 6 zadnjih godina, nadam se dok sam živ...
Sve je to uzalud dok se ne donesu zakoni koji regulišu vaša primanja i koji će spriječiti da se naplaćuju paušali po više osnova. Ovako je sve proizvoljno.
E moj Edine, čestitam ali bi ti puno pametnije bilo da si taj novac donirao nekoj ,,ubogoj,, porodici koja ima bolesno dijete i sl. ovako samo si ,,bacio,, pare jer ti dopunio kasu da bi lezilebaroši od političara mogli bolje mažnjavati.
Ok fino je to, al nikakvog efekta sem populizma, kad će to neki šef kabineta, pomočnik isl skršiti na dva tri ručka i podvesti pod reprezentaciju na šta po pravilnicima inaju pravo. Bolje da je ove pare uzeo i odnio u kuhinju u studentski dom, javnu kuhinju, ili podjelio sirotinji po gradu!
svaka čast na ovom postupku