Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Edheme. Slazemo se. Tebe mrze oni koji mrze Bosnu. Toliko su te proganjali i na kraju ne mogu nista da dokazu a najbolji si premijer bio..
samo njegovi satovi znaju mjeriti potrosnju struje....on zna sto je lezo u zatvoru....malo ko je naplatio tako....
svejedno je imali 1 ili 10, bitno je da ih islam pravi lij.enim, glu.pim, cmiz.dravim, korumpir.anim, neobr.azovanim, nezai.teresovanim, neupu.ćenim, javašluku i sadaci posvećenim polusvi.jet izje.ban da posljednje sive čelije nazovi mozga
Neka zasjedne malo naša a i šira ulema,imali bi o čemu razgovarati,a goruće pitanje bi bilo ponovno uvođenje halifata po uzoru na izvorni,samo u tom slučaju postoji mogućnost da se islam očuva onako kako bi to trebalo odgovarati svim muslimanima svijeta,u suprotnom je nezaustavljivo rasipanje i konačni krah naše religije a koji je,za svakoga ko hoće i treba da zna,već dosta uznapredovao.Samo poređenje sa posljednjim,mudrim potezom katoličke crkve dalo bi se izvući dosta korisnih zaključaka kojima bi se i mi mogli okoristiti,sve uz poštovanje drugih ali za opstojnost nas samih.U kući koja ima puno gazda zna se rezultat,tako da je došlo vrijeme da kako se okrećemo jednom mjestu padajući sedždu ta ko i da slušamo glas jednog,kojiće nas uz Knjigu Časnu voditi ispravnim putem.Gosp.Bičakčiću ovo je dobar početak.
Edheme, Juga je nestala 1991. Sada je 2013.
Jedan od rijetkih casnih i postenih ljudi u bosnjackom korpusu, zasluzan za razvoj nase zemlje. Posebno u postratnom periodu. Hvala mu za sve sto je ucinio za nas. Lonbg live Edhem! :)
Edhem Bičakčić - sinon za kleptomana, manijaka , izdajnika i psihopatu zeljnog vlasti i autoriteta pod bilo koju cijenu.U novom rijecniku bosanskog jezika mozemo slobodno da uvrstimo rijec i pojam : edhem bičakčiziran - značenje,navučen na laz pa iskoristen, ili on/ona je edhem bičakčic - pojam koji oznacava nju ili njega da su osobe niskog morala,spremne ucinit sve samo da se domognu medijske paznje i krvavih para u dzepu. Zato narode,pamet u glavu nemojte bit Edhem Bičakčizirani
Lijepi naš Edhem...pomoču kojeg je započet rat u Bosni....
daj stavite mene samo jedan mandat, da se izvadim