Nema uporišta za opstanak OHR-a
0
Džombić: Odluka PIC-a "politička pobjeda RS"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate li koji je naveći srpski grad poslije Beograda? HAG !
putopisac.com
Ову најмлађа нација би требало да се назое попушлићи. Свакако често мијењају име. Нешто имам утисак да им је ово садашње већ досадило.
koliko moras biti glup pa ocekivati da kad ratujes sa Srbima da se Srbija ne mijesa? Bosnje su kontale...mi sad napadamo Banjaluku, ali da se Bijeljina ne mijesa, Bijeljina ima pravo ratovati kad nju napadnemo...hehehhe kakvi d e b i l i...normalno je da ce se Srbija umijesati, mi smo jedan narod...sigurno nece gledati kako mudzahedini u b i j a j u i protjeruju Srbe iz njihovih domova...i reci ajd sta ima veze...to je u BiH...ne znam sta da mislim o Bosnjama...svaki dan me ponovo zaprepaste svojim glupostima...
@borac-peti korpus nije bio goloruki narod ko u srebrenici koji ste \"hrabro\" pobili. peti korpus bi stigao do brčkog da mu ne zabraniše, genocidni majmune. pitaj se šta bi bilo sa genocidnom tvorevinom da nije cijela srbija sa jna pomagala. nauči nešto prije nego se ovdje uloguješ.
Iz koje si ti regimente kad odvaljujes ove gluposti???
EEE o kakvom petom korpusu ti pricas pred BL znas ti dobro ko je doso do BL HV i HVO a tvoj peti korpus bi zadesila sudbina srebrenice da nije bilo HV ti to dobro znas tifusaru balijski
Nije mi covjek jasan sekunde, kaze pobjeda hahahaha. PA celava kretencino ti si ovim popusio i zijanio dio teritorije RS koju ste drzali u svojim rukama. PIC je samo danas zamrznuo svoja ovlascenja na odredjeni period a nije zatvorio kancelariju jer zele da vam daju sansu koju ste trazili da se dogovorite sa ostalim narodina tjst F BiH oko Brckog i nista vise, ocigledno da je vama SNSD-ovcima u dusi da se hvalite nekakvim pobjedama koje ne postoje, cim se ti moj Dzombicu hvalis da je ovo pobjeda nekakva samo tebi poznata onda tesko narodu koga ti predstavljas kad mu se nemas cime drugim pohvaliti. Hvala bogu pa dolaze ubrzo izbori gdje se nadam da je takvim likovima kao tebi kraj za sva vremena kad je politika u pitanju.
Ti si politicki pobjedio kao i u proslom ratu. Opet su zaustavili Peti Korpus pred Banja Lukom. I za ono sto ne zauzesmo Banja Luku i za ovo, zahvali Bosnjackim izdajnicima. Ali nicija nije do zore.
Upravu si dzomba, genocidna tvorevina tzv:\"rs\" je pobjedila, a vidim ima i onih koji pitaju ,kako? Pa lijepo gencidna tvorevina je bila iz jednog djela i imala 49% teritorije BiH, a sad poslije ove \"pobjede\" genocidna tvorevina je iz dva djela, rasparcala se i teritorija manja za 3-4%, nastavite tako pobjedjivati, pa za par god, da gen.tvorevina bude iz tri-cetiri djela pa jos koji -% manja, stvarno ste pobjedili hahaa
BRČKO !
Upravo pobjeda. Odlaskom medjunarodne zajednice, genocidna rs rizikuje novu Oluju, jer Bosnjaci nece tolerisati koljacku retoriku svaki dan iz laktasa. Koljaci iz Prijedora neki dan nisu dozvolili da se obiljezi stradanje prijedorcana nesrba koji su stradali u genocidu 1992. u Prijedoru. Treba u Sarajevu zabraniti okupljanje u Dobrovoljackoj. Problem je ovo nije 1992 i nema vise ni JNA ni srpske krajine. A oni koji su 1992 bili slabi sredinom 1995 dobili su oruzije i Srbe sa 84% otjerali na 48% a ne 49% kao sto oni tvrde jer su u medjuvremenu Brcko izgubili i tu je genocidna presjecena na na tzv istocni i zapadni dio.
\'taš ti kokuze pobijedit 5 maraka nema srpska na računu
skontaces za jedno 20 godina ti si Bosnjo, vi sporo kontate...
BRAVO,BRAVO BRCKO BRCACIMA A NE HERCEGOVCIMA I BOSANCIMA,IMAT CEMO MI U BRCKOM I PODMORNICKU BAZU SAMO DOK ODE OHR I PREDSTAVNIK ZA BRCKO,JER BI SE JA TAMO RADO BRCKO.TREBA SAMO DOBRO VEZATI JAHTE U LUCI BRCKO DA SE NE OTISNU PA ODU UZ SAVU I DUNAV DO NJEMACKE,KISS VAMA SVIMA KOLIKO VAS U BRCKOM IMA