Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze 5000000 mil kad se vrati onih 500000 sumskih u hrvatsku sto su iz iste i ostave zaposjednute kuce koje su oteli.I onih 5 ooo 000 sto su se slili iz slovenije i ostalihe mjesta srbije i crne gore,onda vrsimo popis i isplacujemo ovih 50 000 000 odmah samo mars naplje i dobicete.Vratite oteto i vratite se odakle ste dosli(hrvataka,slovenija,makedonija,srbija,etc).
pa dze si ti PIIIIPOOOOO moj ?????? javnes se samo kad ne popijes svoje \'malene sarene\' . daj malo cesce to, teba nam novih ideja i sadrzaja, a ti si majstor za takvo nesto !
Jeli to u mc donaldu bio popis patriota
a jesu li Bakir i Klempo isli u McDonalds...
Marš pseto okupatorsko, \'bali vas obojica uber-vojvoda, i Draža i Broz, u knopr!
dombicu nema popisa i nikad ga nece ni biti pod ovim uvijetima,a novca sto se tice crkni te od gladi.
S tim popisom koji bi napravili vi sami u sumskoj ....tj pobrojili i popisali svoje cobane.....mozes jedino obrisati d..e papak a sto se tice para......sanjaj !!!!! SIKTER
Konacno SRPSKA ... tako sam srecan sto zivim u srpskoj drzavi :)
Danas je vlada pod predsjedavanjem velikog vođe donijela odluku da se penzioni fond zaduži za dodatnih 70.000.000 KM radi njegove stabilizacije Pa ovi nisu normalni,ovamo veliki vođa polaže kamen temeljac za neki budući grad a na drugoj strani penzioneri nemaju ni za kifle Veliki vođa je i potpisao ugovor sa\"velikom i jakom\"ruskom kompanijom o ulaganju u TE ugljevik a koliko je ta\"kompanija\"poznata nema je ni na internetu :) sad usled nedostatka novca izmišljaju priču da ih drugi entitet kao podkrada hahah
Dzombicu... KAD CE GENNOCIDNA TVOREVINA POCETI ISPLACIVATI ODSTETU SVEGA STO JE UNISTILA U BOSNI I HERCEGOVINI...?!!! Vrijeme je da osjetite sta je pravda i istina...gennocidasi servi...!!!
REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA ZAUVIJEK..!!!!
Popis ce biti u BIH-i KAD SVI PROTJERANI SA SVOJIH OGNJISTA BUDU UVEDENI U POPISU...!!! A ti prddstavniku geenocidnog naroda serva mozes sanjati ko prvo o vasem zakonu referenduma pa i o odcjepljenju...!!!