Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj glooovaaaaaaaaaaaaaaaaaa ko da su posli na streljanje hah
Cijelo vrijeme evo bili su na EP, najjacoj kompaniji u BiH, ali njima kasni plata, ne uplacuju se doprinosi a oni samo SUTE.. A zasto sute??? Zato sto imaju uhljeba imaju ko GRAS, Zeljeznice i RTV, 80% ih je visak, iz Rudnika se iznosi i sakom i kapom, a po produktivnosti su nerentabilni i po svim normama morali bi u stecaj... Sto ne prikazete broj uposlenih i na osnovu toga produktivnost, koja je ravna nuli??? ZATVARAJ NERENTABILNE FIRME, UHLJEBIMA KNJIZICE U RUKE I PRAVAC BIRO, DOSTA JE BILO
Ako sam dobro skontao, ne uplacuje im se penziono, zdravstveno, porez???? Kako se ti ljudi lijece, sta ce bit kada budu trebali u penziju. Cuj, placaju im NETTO po aminovanju drzavnih organa. To je ona nasa aktuelna "Budi sretan da radis, pa makar i dzaba, bice nekad i plata..."
@frontalnalobotomija a kad trebaju doktoru?
bla bla bla........al udaraj i dalje po sirotinji
LEGALIZUJTE KURVARLUK ALLAHA VAM DA MOREM RADIT LEGALNO
Ista priča 20 godina, iz šupljeg u prazno. Samo guranje prašine pod ponjavu do daljnjeg. Podrška Isoviću i poreskoj upravi, DOSTA JE !!