Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tunel sverca
Danas to tako zovemo. Ranije je bilo nešto drugo. I nije samo šverc bio, ali izgleda da je gosn šverc imao veliku ulogu u izgradnji današnjeg modernog društva :)
konzervirajte ih do daljnjeg, trebat će vam opet.
Dzaba Dziho vrsis
Treba ga osposobiti, nikad se ne zna hoce li ponovo zatrebati, jednom zbog cetnika, ko zna zbog Trumpa, ne reci i zbog nas mozda kakvi smo.
Licno znam da je turistima bezveze tunel, a oderu ih sa ulaznicama. Zato ga treba zatvoriti. Ili predati na upravljanje postenim ljudima, sa normalnom cijenom ulaza od npr. 5KM, i ono najvaznije tunel urediti da bude u prirodnoj duzini, tj da se moze izaci na drugu stranu, a ne cim krenes kraj tunela.
Zovite Brankovića. Odmah. Teška vremena traže sposobne ljude. I Bakir će dat svoj doprinos. Najbolji u nas.
ma šta kažete: tunel spasa. kao bježi iz Sarajeva da se izvuče i da ode na zapad. a ono komšija Avdo, pozdravi se sa svima i ode a eto ga drugi dan nazad pun love i robe.... pa šta misle ove sarajlije da je svijet lud da ne provali neke stvari...kao i za srebrenicu. samo treba vremena, kad skontaju koliko puta su ih bošnjaci zajebali u ovo zadnjih 20 godina onda će samo sa se desi prasak i cao BiH
šta je bošnjaka kroz njega zdimilo na zapad.
Da ga je Bakir kopo mozda bi se i odrzavao
lijepo je pa se netko sijetio da od ovoga napravi znacajniji spomenik ako moze da stoji kao pokaz djeci nam jer vec se tu moglo namirisati u sta se pretvaramo
Ajde, ko da djeca ne vide u šta smo se pretvorili..
Sacuvali ga borci u ratu unistit ce vlasti u miru, ne samo tunel nego sve ostalo ili ce se prodati
Borci uredovali ko će i kad s kojim "prioritetima" proći... Sve po naredbi ozgor...ej. Šuti, pusti, ne pitaj.
Tužno, nas kao da istorija uopšte ne interesuje,Tunel, značajna mjesta,... i što je najgore neki očito nisu ništa naučili, ni pouku izvukli!!? Jedino što je ostalo kao "spomenik" na prošli rat su vojne penzije i pripadajući dodaci!!!
svako pare traži i misli da se baš njemu trebaju dati. jebote tunel, ne volim ga se ni sjetiti. da ne pominjem da ovaj tunel za 'pokaz' nije ni blizu onom ratnom. ako ne može sam sebe održavati, zatrpaj ga. jebatga.
Tunel treba, ali kao i puno kod nas, gubi se smisao, gubi...