Imenovan Srdić, ali ne i Dragičević
35
Džihanović dobio podršku Doma naroda, ali ne i Kluba Bošnjaka
Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DANAS LAZNO GLUMI VELIKOG BOSNJAKA I SDA-OVAC AMIR ZUKIC. AMIR ZUKIC U RATU SAKRIVEN OD SDA SRAMOTNO I NEMORALNO DIJELIO I VAGAO HUMANITARNU POMOC DOK SU NASI OCEVI I BRACA BRANILI GRAD I DRZAVU!
Amir Zukic je dobro vagao grah u mjesnoj zajednici. Znao mi je malo vise izvagati. Nana Fatima
ETO ŠAHBAZAAAAAA
Kod nas je sve naopako, pa kod nas je sve protuzakonito dobro.. Narod trazi pravdu, štiteći kriminal.. c c c Dobro je da Zukić zeli ukazati na greške vlasti, to je ispravan put!
I jos nesto..... zasto je mjesto Dzihanovića toliko vazno SDP-u, a gđa Dragičević? Smijesnooo....... BEZ SDA NEMA NI DRZAVE!
Slazem se, Zukiće je pomogao mnogima vise nego bilo ko drugi a sad ga svi osudjujete.. Mogu samo reci da nije vrijedno citati komentare koji su izneseni i napisani bez argumenata. Zukicu svaka Vam cast... vi se veliki covjek, da nas jos dugo dugo godina zastuapte.
Izvanredan osvrt i analiza gosp. Zukića vezano za sva politička dešavanja. Obavezno pogledati na linku: http://www.youtube.com/w atch?v=lkfSSOPH8V4 Gosp. Zukić je sasvim u pravu. Pogledajte snimak pa onda komentarišite
Ako SLUČAJNI i ŠĆEPO vole BiH,a ovu dvoicu nesretnika podržavaju ovi što ih ti navodiš, onda je to DOBRO,ispade da SVI vole ovu Državu!
Malo se kontroliši,kažeš SDA naredila da ovaj ŠALABAJZER-ŠAHBAZ krade,logično bi bilo da su onda u talu,kako možeš onda samo kriviti SDA!
tek kada neko kaže pozitivan komentar o Komšiću vidiš koliko je ovde komun-ističke kop-iladi prisutno, vise na portalu a SDP im u qurtcu ode. gotovi su
A neizglasavanje Dragice Dragicevic?
Vidi što četnici i škutori vole ovog SDP džihanovića što li je to tako baš.
Ma mi samo krademo i varamo nista strasno , sve je to u bosni vec vidzeno.
"licemjerje" u osnovi znači "pokazivanje dob­ra i prikrivanje zla"Ima ga dvije vrste: - vjersko, koje vodi u vječnu vatru i - praktično, koje spada u najveće grijehe. Svojstva licemjera (munafika) objavljena su u medinskim surama budući da u Meki nije bilo licemjeraNaprotiv, bilo je ljudi koji su pokazivali nevjerstvo (kufr) prezirući i mrzeći ga, iako su intim­no bili vjernici! E OVAKVI SU TI OVI IZ SDP-a i SBB-a PA TI VIDI KUD CES I STA CES MOJ NARODE .
Amir Zukic je ucinio jako puno za ovu drzavu i ovaj narod i valjao je svima a sada ga blatite i pljujete eto kakvi smo mi zato nam se ovo i desava sto nam niko ne valja. Amire samo naprijed i samo tako nastavi ne obaziri se na ove nezahvalne i neposlusne njima niko ne valja.
fakat zlajici i scepici ne misle glavom nego rade samo ono sto sda nece!!hajd da ne ulazim u motive sda ali zlajici glasaju za dzihanovica ,bas njih briga sto je covjek cinio krivicna djela i sto je milione zgrnuo na pasosima i sto ga je samo zastarjelost krivicnog djela spasila zatvora!!tako isto su radili i kad su podrzali dzaferovica ,covjek krim.inalac ali ako je sda protiv njega sdp je za njega!ako je to sva politika jadni vi i oni sto su glasali za vas!
Upornim pokušajima da iz vlasti na svim razinama eliminira SDA, Lagumdžija je na sebe navukao i bijes golemog dijela bošnjačke javnosti, što je djelimično već osjetio na lokalnim izborima prije šest mjeseci: SDA je dobila skoro 100 hiljada glasača koji su dvije godine ranije glasali uglavnom za SDP, zavedeni slatkorječivim obećanjima Zlatka Lagumdžije.