Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ooooooo postenjacino sta ima,koliko je sda ponudila za dizanje rukica?
ovo je onaj sto gazi narod na protestima
@marketing22 Trebalo vas je podići u zrak dinamitom, bando anarhistička.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stvarno mi nije jasan ovaj Željko, on je izgubio kompas. Pa odakle ovaj tip u DF, sve neki Tope, Stojnići..., oni bi svoga oca prevarili za pare. Željko nisi bolje ni zaslužio, nego raspad stranke, ti si za kafane, sjedi u kafanu kod Stojnića, kod Tope, kod Arčija... to je tvoje društvo.
vodaju kakao mecu!
... da su članovi stranke u samom vrhu istu privatizovali pa sklanjaju svakog ko im se čini prejak da bi ugrozio njihove interese. Ni tvoje maslo nije baš za Ramazana, Topa. No, sada si sto posto u pravu! Gdje su pare' i kako rešidad može da vodi politiku DF-a?
treba biti posten...rece Topa i udje u svog Hummera...
za DF je najbolje da se spoji sa SDPom. Ovako su tropa i uskoro ce biti kao Stranka za BiH.
Jel ovaj odbranio Sarajevo?😁
Ne rise stari ofucani kriminalac
Tako ti je kad klosare i propalice stavljas na liste, sta se ima neko cuditi ovome?????
osnujte novu stranku
Brod tone i miševi bježe.
Kad ga se sjetim u ratu kako prijeti puskom doktoru, ako mi umre cura popit cu vas.
Sjo, kakva su vremena došla, ne možeš se ni *utalit'* da te ne izbace iz stranke. Hajd' pošteno, zar ne bi i vi isto uradili da ste na mjestu *vijećnika*? Radiš sebi i svojima, završavaš poslove, imaš stalne prihode, a niko te ništa ne pita. Ta opštinska *klupka*, u svim opštinama, ne bi ni Ajnštajn razmrsio.
Cekaj sad! Topa ,vakav 'nakav, ali k'o ga stavi na listu DF-a i to tako visoko da udje u opstinsko vijece?! Nesto je trulo u drzavi Danskoj!
ovaj je citav rat hodao po sarajevu i krao
Ne znam za novac ali Topa je kao kandidat na izborima 2014 osvojio ČITAV JEDAN GLAS, što upućuje da ga svi dobro znaju u Sarajevu ! OVe godine pak se zakamuflirao iza imena Željka Komšića koji je na izborima za Predsjednika nešto ranije dobio 360 000 glasova !! Nema toliko Hrvata dreknu oštečeni Čović te uz zahtjev za treći entitet na na popisu 2013 ih popisa 650 000 ! A narod kaže: KO LAŽE taj prikriva financije ! :)
jedva čekam da pomre ova generacija
Jest' vala! Pa onda sljedece mogu na miru i bez predrasuda da se mrze i kolju!
@kontraprotivan ..što se klalo, klalo se .. sve će ovo biti raseljeno
STavrno Topa ja se pitao otkud ti od borca BAkira odjednom kod ovo ono ŽEljka ! ? Al pokazalo se to samo kao BAkirov taktiučki potez. Kao onaj sa državnim trezorom !