Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne plači na lice staavi smijeh za ovaj grad nije umrijeti grijeh! Pitar sam, ali ovo je momak koji je predstavljao i Sarajevo i Želju i grad Sarajevo i sve nas! Svako normalan je ponosan na ovog čovjeka i na ono što on znači svima u Sarajevu a posebno navijačima plavih. A vjerujem da je ovoj djevojci najteže, jer je izgubila oca, nešto što se ne može nadoknaditi, ali ima na koga biti ponosna, jer je kćerka čovjeka koji je dao život za sve nas! NEKA TI JE VJEČNI RAHMET I TEBI I TVOME BRATU!
bravo momak, nisam navijac, al cu se usuditi da kazem da si ti primjer pravog navijaca! ĐILDA PAMTICE TE OVAJ GRAD VJECNO KAO I MNOGE STO SU ZIVOT DALI ZA NJEGA.
I TREBAŠ BITI PONOSNA ! Bio je i uvijek bit' će simbol naše Grbavice, Dževad Begić - Đilda, LEGENDA !
"Sanjao sam sinoc cudan san Na jugu je baklja planula Ruke su se nase digle Vidio sam lice Dzilde Pjevao je majko sa nama Tad podize desnu ruku on I zapjeva Zeljo sampion Grbavica usta cijela I zastava plavobijela Zaviori juznom tribinom Probudih se i sad zalim ja Iz oka mi suza kanula Bio je i uvijek bice Simbol nase Grbavice Dzevad Begic Đilda Legenda"
Dušmani i debili mogu samo reči nešto ružno da bi isprovocirali ali poslije 21g ljudi ga pamte pa čak i njegovi neprijetelji če reči ko je bio i šta je bio. JEDAN JEDINI VODZA MANIJAKA
Zasto se nikad nisam nasao u raspravi sa nekim generacijski bliskim,s kojim sam se mozda u ratu gledao preko nisana?Vecina jadnih,nepristojnih,huskackih i nacionalistickih komentara dolazi od balavaca koji pocetkom rata cak nisu bili ni u planu?Kakav li je smisao njihovih zivota?
TAKO BI TREBALO DA IZGLEDA PRAVI NAVIJAC,KOLIKO JE BIO HRABAR NA TRIBINI DUPLO TOLIKO HRABRIJI KADA JE TREBALO. POGINUO ZA NEKOG DRUGOG,ZA OVAJ GRAD ZA SVOJU ZEMLJU! Bio je i uvijek bit' će simbol naše Grbavice, Dževad Begić - Đilda, LEGENDA ! Inaravno duso draga da trebas biti ponoosna na njega!
R.I.P. respekt
Rahmet mu dusi!
Dževad Begić Đilda LEGENDA!!
R.I.P. ĐILDA Nek ti dragi Allah podari vjecni rahmet tebi i bratu.
Navijac sam Slobode i ne znam puno o Dzildi, ali znam da je prava sarajevska legenda. Pozdravljam trud svih koji rade na tome da se nikad ne zaboravi ovaj ocito sjajni covjek. RIP Dzilda
sta je trazio to je i dobio
koliko si retardiran...
da je bar bio obrazovan i kulturan covijek pa da i meni bude idol.
COVIJEK JEL ? nek si mi ti obrazovan bem ti seljaka..
Pocivaj u miru brate nas DJILDA, ekipa "40+"- GROBARI te nece zaboraviti nikada.
Neka je rahmet i pokoj duši svim našim borcima koji su svoje živote ostavili u brobi za slobodu i pravdu. Amin
Dževad Begić Đilda = Veliki covjek,veliki ratnik,veliki vodja manijaka. PLAVE BOJE VIORE SE U IME TVOJE.
I TREBAS BITI PONOSNA SRCE JER JE TVOJ OTAC BIO LJUDINA!!! POCIVAJ U MIRU MAJSTORE!!! VOLJET CEMO TE ZAUVIJEK - TVOJI MANIJACI!
podrzavljam memoril i legende, pomocni tereni su fabrike talenata ,samo napred, fudbal je industrija