Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spas je neđe drugo...jer ovako ne ide...Ne znamo kazniti,osvetiti se,jer se bojimo za svoj pokakani život...jer ne vjerujemo u ništa...jer smo rastureni...bilo šta osim slijepe poslušnosti,može se proglasiti te ror izm om.Ali činjenično je riješenje samo na jedan način...Paralelizam institucijama,kao Albanci u 90-tim ili H.a.m.a.s ili H ez ball ah....samo to i ništa drugo.Ko ne misli tako...biće z.aklan..ko ćuko ili s ilovan i proćeran...Pa razmislite Bošnje...
IZADJI IZ TROKUTA,VIDICES DA NISI U PRAVU. DA NEMAS TI NEKI POREMECAJ REALNOSTI IL PROBLEM SA VIDOM.
Očito se nismo razumjeli,pročitaj ponovo možda ti bude jasnije i obrati pažnju na velika slova Ovaj znak koji neki gen.ocidaš cijelo jutro forsira SE U BOSNI I HERCEGOVINI NE KORISTI,Ustavni sud BiH ga je poslao za sva vremen u istoriju,pokrenuta je apelacija da se isto uradi i sa grbovima opština koje nose taj znak s obzirom na konstitutivnost najvjerovatnije će i to biti prihvaćeno. Svakako PRIVATNO se može koristiti u neograničenim količinama ali ZVANIČNO NE... To su činjenice a\"magla\"me neinteresuje.
Povelja Dubrovniku rimskog pape iz 1188. godine Rimski papa šalje 1188, dubrovačkom nadbiskupu plašt i potvrdjuje stara prava dubrovačke crkve. U pismu pominje Srpsku Bosnu: \"regnum Servilie, quod est Bosna\" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vreme bana Kulina. (regnum u to doba ne mora nužno da znači \"kraljevina\", Bosna je bila tada banovina - Vidjeti u: I. Kukuljević, Codex diplom, II, 148, str 21. )
Stefan Tvrtko, gospodu mojemu bogu spodobl\'su me nasledovati prestol moih preroditel, gospode srbske (kralju Srbljem i Bosne i Pomoriju i Zapadnim stranam, i po torn naceh s bogom kraljevati i praviti prestol srbskije zamlje). PROPAGANDA JE I OVO,STA TI JE SLEPILO
Povelja bosanskog kralja Stefana Ostojića (04. 12 1419.) U svojoj povelji Dubrovniku Stefan Ostojic, bosanski kralj, na kraju drugog i u trećem redu navodi da \"nasleđuje presto od svojih roditelja i praroditelja gospode Srpske\". A OVO SE ODNOSI NA TEGLICE DZEMA U SPAJZU ZAR NE?
Kao prvo, lahka zemlja svim rahmetli pobijenim. Kao drugo, pomocanje \"srpski\" u povelji se odnosi na pismo, ne na jezik glupsone.
uzivaj floxy,kad ga ne vidis ne reagujes ...ja bar tako sto nije pred ocima nije u srcu. ako ga ne vidis ,nema ga,zar ne?:)))) ili samozavaranje?
Ovaj znak koji neki gen.ocidaš cijelo jutro forsira SE U BOSNI I HERCEGOVINI NE KORISTI,Ustavni sud BiH ga je poslao za sva vremen u istoriju,pokrenuta je apelacija da se isto uradi i sa grbovima opština koje nose taj znak s obzirom na konstitutivnost najvjerovatnije će i to biti prihvaćeno. Svakako privatno se može koristiti u neograničenim količinama ali ZVANIČNO NE... To su činjenice a\"magla\"me neinteresuje.
floxy,zivi u uverenju da si u pravu glava u pesku ahahahhahahahahh uzivaj dok tako mozes:)) $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ Bosanski ban Stjepan Kotromanić (1322-1353) izdaje 1333. darovnu povelju Dubrovniku i kaze: \"i zato stavljam ja gospodin ban Stefan svoj zlatni pečat, da je verovano svaki da zna i vidi istinu. A zato su četiri povelje jednake, dvije latinski, a dvije srpski, a sve su pečaćene zlatnim pečatima\". Povelja bosanskog kralja Stefana Ostojića (04. 12 1419.) U svojoj povelji Dubrovniku Stefan Ostojic, bosanski kralj, na kraju drugog i u trećem redu navodi da \"nasleđuje presto od svojih roditelja i praroditelja gospode Srpske\".
zaboravio sam dodati Upućena je apelacija Ustavnom sudu BiH da se i grbovi opština sa tom oznakom promijene,s obzirom na zakon o konstitutivnosti i to će se najvjerovatnije ukinuti.
@ahbab Samo da kažem jednu rečenicu: Ta oznaka SE NE KORISTI U BiH,nju je ustavni sud poslao u istoriju. To je činjenica sve ostalo je nula bodova.
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$