Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam čast...Ima njih u Bosni još ovakvih,ali nažalost poslije vise na birou...Nadam se da ćete obje što prije dobiti posao,posao koji se cijeni...Samo naprijed :D
El mehdi se uhljebio u drzavnu firmu pa pametuje. Ja sam Masinski inzinjer, sa diplomom sam konobarisao 4 godine jer od takvih stranackih miseva nisam mogao dobiti posao u struci. Sad radim kao komercijalista za 700 KM. Djevojke, bjezite iz BiH ako ikako mozete.
Ali kako znaš da ne vise na birou ? Pogledaj samo statistiku BiH nezaposlenosti....Koliko samo ljudi poznajem koji su završili fakultete,ne znam ni ja kakve sad,a vise na birou...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sjecam se jedne orihateljice bila je ucenik generacije u srednjoj najbolji student svih vremena na metalurgiji u zenici i na kraju je opet nije mogla ostati kao asistent na fakultetu zalosno u najmanju ruku...
Nisu ovo jedine uspješne studentice. Ima bar 20-ak uspješnih studenata/-ica, ali nemaju medijsku podršku kao ove dvije kolegice. Opet, svaka čast i njima, i onima koji su najbolji na UN Sarajevo, UN Tuzla, UN Mostar, IBU; IUS; IUT itd ;)
Svaka cast! "Jedino sto nam nedostaje je praksa u industriji." A to je vrlo, vrlo vazno. Nadam se da ce se to promijeniti, ne "vremenom", vec urgentno, sto je moguce prije. Zarad' generacija koje dolaze. No, to ne umanjuje Vas akademski ucinak. Za primjer. Cestitke jos jednom.
na birou su takvi najtrazeniji :D :D
zavrsite to i noga vani...
Aferim cure!!!
10 + koverta =poso
Imaju 24 a izgledaju koda imaju 55 i sta sada posvetit ce se karijeri i zaboraviti ono za sto su rodjene na ovoj planeti da radjaju i odgajaju djecu i onda ce dobiti dijete u 35 za koje od karijere nece imati vremena i to dijete ce postati propalica tako to nekako ide zivot je cudo.
pretpotavljam da ti izgledas lijepo i mladoliko ... na profilnoj na FB
Ocito me niste razumjeli sta sam hjteo reci ali nema veze...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest mi drago kad procitam ovako nesto, a jos mi draze kad cujem da se zaposle u drzavni aparat. Treba ove smradonje istjerat kulturno, pismeno i ovakvim ljudima.
Mashala mashala napokon ljepa vjest,,da vam dragi BOG pomogne u vasim ciljevima dalje,,,,inace cujem da samo zavrsavaju oni sto prodaju par duluma zemlje..malo usluga za uslugu,,jbg nemere se fax zavrsiti destekom a visis kod tome i pise ti na ledzima moja vrjednost je 2-km
Hvala Vam :) i amin, svima nama neka pomogne :)
placeni oglas
Samo se nadam da neće grijati klupu na birou za zapošljavanje kao svi ostali.
Boga mi kod nas ima 2 klupe i 2 stola. Kod nas ti je u fazonu "Osjećaj se kao kod svoje kuće" :)
Ma naravno nego u redu da čekaju. Veća nam je gužva na birou nego na šalteru banke kada se penzije puste :D