Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji pa sta je ovo. \"Suad\" pise da je Dzemo papcic nevidjeni, a predpostavljam da nikada nije sreo covjeka ni na udaljenosti manjoj od 10 metara, a da bi covjek o nekome sudio je li \"papak\" ili \"raja\" morao bi ga dobro poznavati i biti iz njegovog blizeg okruzenja. \"Zinka\" pise da Dzemo do sada u zivotu nije nista napravio i da ce tek sada, (finansijski). Eeee muko moja, jade i cemeru bosanski. Za one koji ne znaju dovoljno: Dzemal Sabic je jedan od najuspjesnijih dokumentarista mladje generacije u nasoj zemlji i na prostorima ex YU. Sa svojim dokumentarnim filmovima je ucestvovao na preko 30 filmskih festivala u zemlji i u inostranstvu, na koje nije otisao svojom voljom nego na poziv selektora tih festivala. Nije vezan ni za jednu politicku opciju pa samim time ni za SDP, kako to rece \"eki\" u svome komentaru. Definitivno, nas problem je sto mi ne volimo uspjesne. Sve oprastamo osim uspjeha. narocito ako je to neko iz nase sredine. Najbolji su oni koji dodju sa strane. Njih kujemo u zvijezde. Neka ti je sa srecom dragi Djemale, a dusmani tvoji neka crknu.
Ja bi izabrala nekog iz IZ da vodi Federalnu RTV. Svakako se bave vise politikom i medijima nego arhitekturom vjere. A sto se tice Djeme nema se sta tu rec jer Dzemo nije nista u zivotu ni napravio pa da bi se moglo nesto rec. Tek ce sad da \"popravi\" svoju situaciju (finasijsku) bezbel.
Ma daj najgori ovaj Bišćanin Šabić, samo da direktora ne bira banda SDA-SBiH-HDZ-HDZ1990! Sutra će u Dnevnom Avazu da laje Izetbegović pulen Ismet Osmanović kako su \'\'narušene sve procedure\'\' ali džaba im je! Džemo, sretan ti mandat 2008-2012! ps: a niko ne diže frku o recimo izboru SDA direktora na TVSA, nesposobnjakovića Zlatara!
Dzemal Sabic je SDP kadar, pa proizilazi da je komsiceva stranka kriva sto na celu FTV nije Hrvat. A pozurili su da ga ustolice da bi mogli nastaviti svoje pokrivanje ovog medija
Dzemo je papcic nevidjeni. Ima covjek dva bezveze dokumentarca. Svastario po razlicitim medijima radeci bezveze poslove i to mu je ocigledno dovoljno da u ovoj zemlji postan generalni direktor drzavne televizije. Da nije tragicno bilo bi prekomicno. Grozota.
alaj ga i ti nasra Mejro....
Ko je sad ovaj Dzemal? Zar nije red da neko iz hrvatskog naroda bude na celu federalne tv? Ili ih, mozda i u RTVF ima previse, kao u MVP (kako kazu SIlajdzic i njegovi Zombiji. Nista vise ne moze zaustaviti ustanovljenje Hrvatskog RTV kanala u BiH. Nema niti jedna lokalna niti medjunarodna konvencija ili pravilo koje moze to zaustaviti.