Priča sa sretnim epilogom
501
Džeko upoznao Džeku i ispunio svoje snove
Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edine toliko si djece ucinio sretnima ovih dana i nasmijao ih , obišao užduž i poprijeko BiH, pa vala više si koristi uradio nego da smo se plasirali na EP
Dijamant je kralj
hahhah, bayern ga o.d.j.e.b.o. neće niko tog kilavca. sta je ovaj mali vidio u klocu, boga pitaj.
džeko je obično g.o.v.n.o. kad je bio baraž s portugalom, neki sirotan je tražio 2-3 marke za hljeb. džeko ga je otjero ko psa. a, kad se upale kamere, onda glumi nekog dobročinitelja.
Ovaj Dzeko ima nekako neprijatnu facu bao ko Jack Nicholson, definitivno izraz njegovog lica nikad se nemoze porediti sa simpaticnim osobama kao sto je Alen Islamovic.
Dzeko je kralj, u nedelju ga sretnemo na pumpi \"ljeva\" gorivo, moj malac mu prisao i pitao da se slika, kaze lik naravno dodji, i pade slika. Svaka mu cast koliko samo ima stpljenja za sve, a pogotovo za djecu.
moj Dezko liepo je to sto radis ali cisto sumnjam da bi te zvalida si kokuz
Humanost treba da bude idol
MI KAD POČNEMO OD NEČEGA PRAVIT MIT TU KRAJA NEMA..SVAKA ČAST DŽEKI AL IMAM OSJEĆAJ DA ON U OVOJ ULOGI POLAKO POČINJE DA UZIVA I DA MU GODI NAŠA PAŽNJA..NIKO NIJE ONAKAV KAKAV SE ČINI VIDJELI SMO TO IZ PRIMJERA ŠIROM SVIJETA,KAŽEM BRAVO DŽEKO AL MALO POSTAJE SUMORNO,KAO DA JE HUMANOST SA NJIM POČELA..SLUŠAO SAM GA NEKI DAN NA RAD CARPETU,NE ZNAM VALA AL TREBA REĆI I DA JE NEPISMEN FRAJER I IMA 100MANA..ŠIROKE JE DUŠE I TU MU SVAKA ČAST..
Svaka cast Dzekson,mogao je biti na nekom karipskom ostrvu u drustvu svjetskih je...ca, pardon manekenki, a on ispunjava djeci zelje. Svaka cast!!
Ovaj edin dzekson ima pravu papansku facu
Brao majstore...nema se šta reći osim svaka čast...:)
http://www.orbus.be/bosanski_jezik/ispravno_pisanje.htm Nije loše malo proučiti, nije ni teško, a ne uzima ni puno vremena.
Za sve shupke koji misle negativno o Edinu- kada uspijete kao on onda se javite momak ima para do nebesa a ostao je covjek.Vi koji pozajmite pare pa kupujete auta i zene vam naprave frizure kada dodjete u Sarajevo ljeti ne moze se sa vama pricati kako se napusete sta bi tek radili da imate pare ko on ne bi zivog nikoga pogledali.I to je bosnjacka drevna ne moze niko biti fin niti pametan nego JA sam i svakome nadjemo manu i makar mu komentarisemo pertle na cipelama koji je to krkanluk i nista nije nego kompleks od koga pati 99% Bosnja niko im ne valja i nista im ne valja i znaju sve bolje od doktora i profesora i selektora i svako zna za tajne cevabdzija po carsiji a u stvari ne znaju dalje od svoga nosa dignite se iz pepela i postujte konacno tudji uspjeh i rad i ne budite uvijek ljubomorni na one koji imaju svojim radom i trudom ne parlacka svako ko vi sa kafe na kafu i prosipa suplje svaki dan po Vatri i ostalim rupama
Dzeko buraz svaka ti cast ,glavu gore, ima onih krmaka malo para na bausteli zarade pa be daju gledati u sebe,
Najvažnije je da je mali Adis ozdravio!!Svaka čast za Edina Džeku pokazao je koliko je veliki čovjek,još kad biste vi novinari bili malo realnij pa prestali lagati sami sebe,jer Edin Džeko trenutno nije ni među 50 najboljih fudbalera svijeta,nažalost to je činjenica!!
ako hoces bilmo koji si osto bez plate od10 000km ima rjesenje zove se szr-strankazdravog razuma pa vidi ako te scednu?hahhahah DZEKO OPET SI POKAZO KOLKA SI INSTITUCIJA SVAKA CAST.