Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako lijepa vijest,najljepse Hutbe sam u ovoj dzamiji slusao
Svedi su kjafiri koji mrze hriscanstvo i Evropsku kulturu. Zasto mislite da se najveci broj sunitskih dzamija u zapadnoj Evropi trenutno gradu u bas Svedskoj? Znate li ko je vrhovno poglavar Svedske crkve? Helle Klein, zensko i rodnjena u 100% Zidovskoj porodici. To vam sve govori o Svedskoj takzvanoj "crkvi", to ja vam je Trojanski konj za vise Islama i Zionizma u Evropi.
DOBAR POSO' RADE ;)
Svedi daju pare Bosnjacima, a ne daju Hrvatima i Srbima. Bitno je neka oni mrze katolike, a nema vece mrake nego protestanti (luterani) u Svedskoj.
Neprijatelj naših neprijatelja je naš prijatelj :) Treba forsirati i praviti protestantske crkve gdje je većinsko katoličko življe.
Naravno, kao i sinagoge gdje su god dzamije. Predlazem Al Aksu da pretvorimo u Sinagogu. Veci prijatelj katoliku je Zidov i Musliman, nego Protestant.
Nisu svedjani vec nasi ljudi koji zive u Svedskoj . Mashallah neka dzamija .
sta imamo od dzamija realno?
anonimus . Ti mozda nemas ali mi vjernici , gradjani Sarajeva i BiH ima . Sto ti to ne kontas , tvoj je problem
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
lijepa vijest, hvala medžlisu sarajeva i šveđanima