Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džafe ko prepariran
Ovi teletabisi SDA su dali pajdašima dodiku i čoviću da im uništavaju državu umjesto da od međunarodne zajednice traži da BiH bude nacionalna država Bošnjaka jer ih ima preko 50 % a gdje god neke nacije ima preko 50 % je tako, naravno i svim drugim nacijama dati ista prava.
BiH jeste nacionalna drzava Bosnjaka jer nemaju rezervne kao Srbi i Hrvati koji zive u njoj. Svakako je drzava sva tri naroda i ostalih naroda u njoj. Ne treba tu medjunarodna zajednica nista da odobrava
S kim se Dodik sastaje?
Na kojrm jeziku Dodik priča sa diplomatama?
Svaka čast. Veliki je to napredak. Jedna ura dva pandura
Sa svima si se sastajao Dzaferovicu jos sa Bogom nisi a mi u nazadku sve vecem
🎠🎠🎠
Džaferović ili u Pakistanu ili kod penzionera. Zašto ne ode, kao što bi rekao Muhamed Filipović, u Veliku Britaniju na kafu kod Borisa Džonsona i poslije u posjetu kraljici. Da ojača malo bošnjačke pozicije. Sve ovo drugo samo simbolično da se nešt radi bez rezultata.
živjela bošnjačka stranka naša jedina časna i poštena
Hahhahaa.... mogli su lobirati da se lik sastane sa nekim ko je bitan i ko se pita nesto a ne saa likom predsmrt par dana..heheh.. djafer treba te oko sebe poslati kuci vise mu odmazu nego sto pomazu
Kad će bošnaci priznat da im je cilj srbe i hrvate svesti na zanemarljivu većinu? Mislim zvanično, u razgovoru ako su iskreni priznaju već odavno.
Ja samo hoću da postavimo stvari na svoje mjesto. Nama je 90ih bio cilj da etničkim čišćenjem napravimo srpsku državu. Ne bih se složio sa tim da samo glasači SDA sanjaju o tome. Ne kažem ja da je to loše ni da ste vi zli. Ja da sam bošnjak vjerovatno bi se zalagao za tu ideju. Samo mislim da bi bilo fer to reći javno. Ja bi poštenim smatrao kada bi ponudili da kupite imanja i kuće onima koji hoće da idu.
Neće se BiH raspasti jer srbi to ne žele. U tom ti je najveća kvaka. Srbija ovako pljačka RS a ne ulaže u nju. Peru novac, kradu i samo pređu granicu kad zatreba. A i dosta srba ne želi da se BiH raspadne. Ja prvi ne želim nezavisnu RS. Ja sam bosanac i kako god u Bosni bilo tu ću ostarit i tu će mi bit grob. Ali ću zato svoju djecu nogom u dupe nabit preko granice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skino masku.