Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa onda bi vecina SDA-ovih funkcioner mogla pred sud, cinimi se da ce dzaferovic zbog ovog prijedloda uskoro biti sutiran iz SDA
a kad je SDA trosila nije se borio za to da stede
E ti si se nasao da drzis lekcije o stednji..najgori su ovi \"zastitnici\" Bosnjackih interesa..cijela familija ti je na budzetu a ti trabunjas kako treba stediti..
Džaferovic o postenju TO JE KA KAD KU.. PRICA O MORALU. Sta ste sve ove godine radili, doveli ste se ljude do AMBICA, unistili zemlju i obespravili ljude. Sad kad niste na pozicijama da isisavate novac na raznovrsne MANVERZACIJE I razlicite projekte, VI se sad zalazete i za stednju i za SANKCIJE, koliko je samo patetike, paradoksa i ironije utkano u ovakvim izjavama. Dzaferovicu malo vise SABURA.
OVO KAO DA KOMENTARE PISU VLASTODRZCI,TESKO IM PALO STO COVJEK JASNO KAZE DA TREBA KAZNJAVATI I KONTROLISATI ONE KOJI PUNO TROSE!I STA JE TU SPORNO ??=?NEK SE ISPITA SVAKO KO TO RADI,E SAD JEDINO AKO VI HOCETE DA SVE OSTALE KONTROLISU OSIM MINISTARA IZ SDP TO BI VALJDA BILO OK??POSTO SE LAGUMDZIJA ,HADZIC I NIKSIC VOZE TRAMVAJEM I JEDU U MENZI ZA VRIJEME RADNOG VREMENA ONDA ZA NJIH OVO DA NE VAZI MUDRO.SE.RI??
Dzaferovic,pokro GP Bosnu,unistijo pogon u Libiyi a onda se vratijo i pokupio ono sto je ostalo u Sarajevu od iste firme,da ima pravhe drzave ti bi odavno bijo sonu stranu resetki,ovako sto veci hapatos veci i politicar.............
rece nakon sto je njegov misnitar dragi saddikovic msjenjen, nakon sto je guzio maloljetnice i trosio 2500 na telefon
treba ima crnca dovesti da im djecu i.sk.a,r.a
I to kaze Dzaferovic koji pripada stranci SDA ciji su clanovi sve ove godine trosili i sakom i kapom, ponasali se kao da je Bosna njihova babovina i unistili i pokrali sve sto se moglo pokrasti i unistiti, dijelil Bosnu, prodavali teritoriju, Bosnu ojadili a Bosnjake zaglupili i osiromasili. Aferim ti bilo Dzafere....
Ovaj demagog Sefik dvadeset godina luksuzno zivi na grbaci naroda i poreznih obveznika. Dosta, vise!
m.am.u vam je.b.e.m! Re.kao je da se pre.ispit.a sva.ko ko tro.ši pre.vi.še! Šta je tu loše! Nije rekao: \"Nemojte nas!\" Sa.mi st.e ko.ntr.ad.ik.torni! Ne, bo.lji su \"v.a.ši\" k.oji o.vo nik.ad ne bi re.kli! Ko.ji sa.mo kr.ad.u i kr.adu! Ni.je bit.no ko je re.ka.o (nij.e bit.no što je iz S.D.A.), bi.tno je da se po.tro.šnj.a st.avi po.d kont.rolu!!! I nek.a na.s k.r.ad.u kad. sm.o tak.vi!
*****bitno je bit đematlija**** Samo se vi bosnjacki cafiri kurlatajte 5 puta na dan, garant ce vam biti bolje.
kakvo ograničavanje, deri narod kad možeš...deri ga ko sansku kozu, najbitnije je ko će spletkama i intrigama dočepat se budžeta i izvlačit od privrednika i građana.
Ako je sposoban kao tuzilac neka ga.
Ovaj Dzaferovic neka objasni narodu i nezaposlenoj omladini kako mu je sin preko SDA linije izabran za tuzioca Kantona Sarajevo? Fuj, i ima obraza nekome drzati moralne lekcije.
Dzaferovicu \"tvoji\" su trosili kako su htjeli, a ti se sad nasao javljati
ovi iz SNSD-a napričaše, šta im bi. Pripjetio Dodik, zbog ovih mulavih i bahatih mal izbore ne izgubi. Gledaj što su se najeli, prepali za bulju pa raspojasali. Najgluplje je Doda poslao u Sarajevo hahahah kakav je to lik, šteta što je Srbin. hahahha