Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od pocetka mandata, nisam vidio da su ova dva "predsjednika" ista uradila osim polaganja cvijeca
A saopstenja?
@Nemanja5 Drzi se svoje litije vlashino!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ebo li vam rat pleme vise. Odose vam djeca sva. Nece nas biti vise za rata. Cao Bosno
prvo i osnovno...prvi korpus je sacinjavao 80% logisticara...ostalih 20% su bili borci...sada se tih 80% logisticara predstavljaju kao heroji i patriote...od kojih su becina bili ratni profiteri...a onih 10% prezivjelih od boraca od kojih su mnogi i invalidi...su baceni na ivicu egzistencije i drustva...
Bolje djecu želiti nego žaliti….. neka idu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haj' ba, dosta vas je.
Branio sam Sarajevo i BiH....branit cu ih opet protiv svih neprijatelja, unutrasnjih i vanjskih!!!! 👆🇧🇦❤️🇧🇦👆
a danas vam borci 1 korpusa žive kao prosijaci nemaju za zraka ...igraci treba da uče kako ste vi mali oholi sebicni i jadni SRAM VAS BILO
Otvorena jedna fabrika,clanovi predsednistav idu da otvore Auto put koji je zavrsen.Zatim odlaze na otvorenje stadiona koji sa hotelom i Piraterie sadrzajem zaposljava preko 3000 ljudi.Onda idu na nase planine da otvore nove skijaske staze koje su napravljene da docwkaju spremnu zimu...kako bi ovo izgledalo.????glasaci demokratski stranaka...????
. ebo ti 1 Korpus mater u p. poslije 30 godina... naucili su najbolje oni koji su se borili a danas nemaju hljeba jesti.
Nazalost vi ste ukaljali svojim lopovlukom tu borbu.
To ti Dzaferovicu reci svom sefu Bakiru, on non-stop prica lovacke price kako on je odbranio Sarajevo...objasni sefu da du golobradi, nenaoruzani mladici odbranili Sarajevo
A sta vi konkretno radite da odrzite balans u naoruzanju izmedju BiH i okruzenja? Sve ovo sto se desava me pravo podsjeca na '90 (mozda ipak neki blazi oblik), ali svejedno se lagano stvara amosfera netrpeljivosti, sve cesce gledamo provokacije i sl. Sta radite na tome da odrzite spremnost svih nas da se branimo u slucaju potrebe?
@JenDvaTri Ovdje ne mislim individualno nego na nivou drzave. Koliko mozemo parirati susjedima obzirom da oni prilicno modernizuju svoje vojske. A susjedi daju sve od sebe da nas unazade sa svojim komponentama u BiH. Tako i faktički balans u naoruzanju treba uzeti sa rezervom.
Sto prdonje laprdaju
RECITE TO SVOM ŠEFU BAKIRU KOJI JE TAD BIO U MIŠIJOJ RUPI
Joj kako je im krivo i veoma su frustrirani i depresivni funkcioneri, clanovi i sipmatizeri prosrpskih partija SDP/NS kad se spomene DF i Zlatni ljiljan Zeljko Komsic, pa lazu, potvaraju, obmanjuju, bale, cvile, ali sve im je uzaludno porazio ih je Komsic i otjerao u proslost te petokolonase, dezertere i izdajnike drzave BiH. Ne mogu prezaliti sto ih je u Kantonu Sarajevo poslao na klupu za rezervne igrace, sa koje vise nikada nece uci na teren i u igru. Nas dobri Selekektor Zeljko Komsic.
Kontroliraju 30% teritorija i proglasavaju se pobiednicima😅🤣🤣🤣
Ma hajte, molim vas!
Sarajevo je branila i 101.bojna HOS-a međutim iz nekog razlog se te momke uvijek zaboravlja.
Steta truda kad im vi djecu pokradoste