Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo idiot, zaista me stid tko me predstavlja kao gradjanina drzave u svijetu, ovo sto on prica kao jedan od predsjednika, zna svako dijete mozda cak na jos ljepse upakovan nacin demonstrirati.
Cuj napredujemo, stalno ista prica, dabogda poginuli svi na vlasti
Lagumdžijinu ženu zaposlili, pa mora Zlatko, uvalim mu glatko, da se oduži. Šefik Džaferović s druge strane markantan kao unutrašnje dugme na jakni.
E da je bar Zvizdic na tvojoj poziciji ili Bokirovoj...
I tako kao 25 god mi blizu a sve nam dakeko, počevši od dostojanstvenog zivota pa nadalje.
Napredujemo tako što naseljavamo Njemačku. To je naš proces integracije
Zato moramo održati zamah u procesu integracije u Evropsku uniju i NATO savez ja velik vam zalet u pm..................
Zlaja vazda nešto ljut u zadnje vrijeme. Najbogatiji komunista u BiH a opet nezadovoljan. Nije sve u vlasti i materijalnom Zlaja, ugledaj se na Bakira, on i kad je na birou rahat od pameti.
ahahhah - nikad BiH nece uci u Europu.. jedino dijelovi BiH mogu jednog dana uci, tj dijelovi gdje zive srbi i hrvati jer Hrvatska je vec u EU a Srbija ce uskoro.. FbIH se islamizira svaki dan vise i nikad nece biti primljena - BiH treba da se okani SDA i Erdogana
Napredujem ko kad mraz ubije rasadu 👎
😂😂😂😂👍👌😂😂😂😂😂