Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako išta na ovom svijetu mrzim iz dna duše i želim im sve najgore to su ovi silovatelji i pedofili,sevap je to ubit majke mi...
Bas kao Serbian Orthodox Bishop Vasilije Kacavenda!!!!!!!!!!!!!!
Trawtz- isti komentar sam htio ostaviti. nema mi nista mrze od silovatelja i pedofila. jedina prava kazna za njih jeste kastriranje (ako izuzmemo smrtnu).
Dok se ne dokaže suprotno, oni su nevini. Naslov je kao i obično diskriminirajući nad muškim rodom i odmah ih osuđuje iako krivica nije dokazana u ovom momentu. Zašto naslov nije bio "Djevojka nakon pijane noći optužila 4 muškarca da su je sil­ovali"?
Sad ce oni zvati nekoga ko Zivko Budimir da ih iscupa iz zatvora mamu im hebem onu retardiranu. Nadam se da ce njihove guzice postat necije uticnice u zatvoru pa da vide kako je.
treba što je silovana je konobarica u kafani, kreše se deset puta dnevno..
Nije isto imat sex dobrovoljno i uzet na silu...
majmune
Stvarno ne kontam zasto iko siluje danas kad je sex tako lako dobiti ! Ima milijon kurvi koje uvijek to zele. Idioti napaceni !
to mozda u dijaspori imate kurve i djevojke lahkog morala, pa i zene koje zive u dijaspori su adaptirale svoj seksualni zivot prema zapadnjackom sistemu, kod nas u bih su zene jos uvjek postene
Hajde krofno ne laprdaj i sta se odma palis ? Pricam o cijelom svijetu. U Bosni postene ? HAHAHAHA jasta su. I u BIH ima kurava kao svugdje ;)
Trawtz,opp ,na rječima ste brzi a po zakonu spori onda trčite da pobijete gamad .NEMATE POJMA KOJA PROCEDURA SLIJEDI
Duga je to suša bila.
tako je ubiti kastrirati silovati objesiti ali sud je sud sporoooo radi znam iz iskustva protiv takvih ološa neznate kroz koje će silovanje i koliko suza proliti kad se ponovo sretne oči u oči sa tim pedofilima porotom sudijom svjedocima itd.Teško će joj biti ali mora biti hrabra i da ne odustaje,
RETARDI FROM G. VAKUF !!! po kratkom postupku to rjesiti
Za ovakva i slična nedjela, KASTRACIJA, odmah donijeti zakon !!!
komentari su ok ali u ovoj bh nema suda dobar advokat pare i na kraju poslije 5-10 godina kad djevojci dosadi vucaranje po sudu ispašće da je ona njih silovala
Ukoliko se krivnja dokaze magarce javno kastrirati
U zatvoru će da vide šta je silovanje. Bolesnici.