Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ako porodica ubijenog nema pravo na činjenice a ko onda ima pravo? ...apsurdistan je nedovoljna riječ za ovu nakaradu od države.
@nijebakirlopovsda ...kul. a ko je to?
@Avdina ...samo je pitanje vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima ona rupu ,gleda puno serije cuj 'amnezija'..Dobro je namlatit dok ne progovori,jer ta drolja i policija skrivaju nekog Babinog sina!
Kakva majka i otac takva kcerka!!! Otac ima iskustva sa tuzilastvima...!!! Na lomacu pa ce istina na vidjelo
Imenom i prezimenom a ne incijalima oslovljavati ubice,naravno u mnozini jer isti su i pocinilac i saucesnici!!! Roditelji u svom bolu prisiljeni su jos i tragati po tuzilastvu za informacije! Dok UBICE likuju po facebook profilima i ostavljaju jasne poruke o svom zlocinu! Strasno
Uh drastične li razlike. Djevojka u Olovu promjeni zagonđiju i dobije nož, kad to djevojka uradi u Sarajevu ubiju novog momka, a djevojka namah dobij erupu. Ne onu dole, nego u PAMĆENJU ! I shvatam je konta JA SAM sljedeća na redu, ko ona u OLOVU !! Sda će valjda opet pet tužilaca stopedeset svjedoka i vještaka da bi se nakon obimne istrage skontalo: Udarlia ga ptica u letu u glavu što je bilo kobno !
Kucni odgoj na prvom mjestu!!! Kakvi roditelji takva i ona sve ona zna! Treba je pritisnuti kucka jedna odgovorna je isto kao i onaj ko je digao ruku na ovako divnog decka
e ne mogu da vjerujem da ne želi da kaže Šta se desilo:(
Alisa Mutap tq
Dzenane nas.. Nek ti je vječni rahmet ...nemam vise riječi .. Uvijek ćemo te spominjati .. Tvoja familija
ROSPIJO , ČITAŠ LI KOMENTARE PUSTI RODITELJE I IDI RECI ISTINU ...
Iskren da budem,vjerujem da ovdje ima svih populacija koji daju komentare,ali vjerujete kad se dirne u djete,bgm tu prestaje sva logika zdravog razuma,nema dalje,nedo bog nikome . .
Poligraf da je dobar koristio bi se u sudstvu
udaren teleskopakom placim u glavu i njoj prijete zato mjenja iskaz....tj bivsi njen momak ili ko vec je to uradio!!!!
Sarajevski policajci i tuzioci su pogubili koordinate, ako su ih ikada i imali...Listom sve poslati u provinciju da se uče poslu. Slučaj iz Olova, bez svjedoka, bez tragova je u kriminalističkom smislu bio mnogo kompleksniji pa je razriješen za par dana. Ovdje u SA se mnogi ne snalaze, pod izgovorom opterećenosti i lijenosti reduciraju čak i ne sprovode neophodne istražne radnje... Eto vam ga, kad policijski inspektor može biti bilo tko, fakultet sporta, šumar, agronom... kadrovi su nula/nula.
Ozbiljno razmisljam da prestanem ulaziti na klix i na svaki list u BiH. Svaki dan najvise crne hronike, tacno iako ne poznajem ljude na mene djeluje toliko da mi upropaste pojedine vijesti dan. ..