Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pare su oprane,znaci misija uspjela!
Samo treba postaviti pitanje Fikretu Musicu bivsem premijeru i predsjedniku KO SDP KS da objasni kako i na koji nacin je dobio apartman u Neumu.
Samo je bivša direktorica Amela Turalić papanka iz Tešnja - inače osnivačica zloglasnog udruženja Av Mau preko koga i danas klepa Pay Pall donacije, zaslužila jedno 10 godina Zenice zbog marifetluka u Prači, ali bitno je da ona i ostala ekipa (Jelena Paunović dotepenka iz Jagodine) pišu da su građani Sarajeva koji se boje lutalica "papci i seljaci".
AV AV i mjau mjau ....ebo azile, valja dizat dreku u čarsiji i kupovat službena auta
Novci su oprani. Lafo vole pse , da nema kesha ne bi ih ni voljeli.
Devlići, Devlići, Pitajte Elvedinu gdjesu pare. ona zna odgovor. Azil je bila cista prevara i pranje para sa Muarai komercom i nacelnikom prace. Njima nikda nije bilo u interesu da zastite zivoteinje nego samo pare da uzmu. Ali ima boga polako je pocelo da ih stize.
Pas košta mnogo više od zakupa jer ga treba hraniti i njegovati. Prava cijena je 157 KM kao što je ranije više puta rečeno. Znači, neko ovdje pokušava obmanuti javnost. Dogs Trust vrlo perfidno vodi kampanju protiv same pomisli da se postojeći Zakon promijeni i uvede član o obaveznoj eutanaziji nako 10 dana provedenih u azilu. Jer ispada da pse treba doživotno dežati u azilu što zajednicu može da košta 30.000.000 KM godišnje. Svih sedam kulturnih institucija u Sarajevu, uključujući i Zemaljski muzej mogu da žive od tog novca. Ako ne za kulturu ili sport, onda treba taj novac dati javnim kuhinjama, siromašnim i gladnim. Psi lutalice su beskorisne i opasne štetočine. Nigdje u svijetu ne postoji zakon u ovom obliku. Problem se ovako neće riješiti nikada, a uposleni u Dogs Trustu će se obogatiti ako već nisu!!!
sve to treba nafatat i onda ugovorit izvoz za Kinu :D
invalidnina ratnog vojnog invalida sa 30%invaliditeta 11grupe iznosi 44km a jedan cuko koji nije ni blizu istraumiran a ni ranjen ( kao sto sam ja bio za 4godine rata u sarajevu´ ) kosta moju voljenu drzavu 27km.i za cuku ima para a za borca kontejner da ga djeli sa cukom.MA NAROD ZNAAAAAAA
Radim na crno vec 16godina za privatnika koji je rat proveo u njemackoj pa me iz patriotske ljubavi zaposlio da mu radim za 500km mjesecno.PA tako da bude i za interneta i za racuna....naravno NAROD ZNA...
a imal kerova u tom azilu?
MOZELI SE RADITI KAO VOLONTER ....... IMAM ZELJU VOLIM PSE IMAM VELIKO ISKUSTVO SA DRAGIM BICIMA :) POZ
Sta to u nas nije propalo
A pazi ovo:...... "Psu se prvo daje sedativ. Nakon toga se psu daje lijek 'T61'. Nakon što pas ugine, " Lijek za umiranje hahahhahhhahahaha
Odkuda ovi mladi psi ako se radi sterilizacija posljednjih nekoliko godina?
Brate ovo smrdi na kilometre, svaka čast ljudima koji održavaju sve ovo ali ja ne bih mogao.
"Za nešto manje od tri godine, koliko azil postoji, udomljeno je oko 400 pasa." Jašta udomljeno! :))) Dovodili su ih natrag u Sarajevo i puštali. Sada će ih opet hvatati. :))))))
Oni bi vet stanicu za neke dzukele, po mogućnosti operacione sale, lijekove, robote... hocete li bolesnim dzukelama i pace makere ugradjivati, djubrad nezasita, dosta ste i ovo para pokrali... a u nasim, nazovi ih ambulantama nemaju sapuna kako treba, da trosimo jos na dzukele... Pa po ovakvim standardima koje traze ovi levati se ne ukopavaju ni ljudi, cuj 150 maraka za 5 lesina, limeni sanduci i druga sranja, zasto se onda nije stoka koja se utopila u poplavama propisno ukopala na taj nacin??? Il to vazi samo za dzukele??? ma metak marka, iskopat rupu i samo trpat....