Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a za sta ide novac od registracija?
Ispadosmo mi krivi sto govna neznaju upravljati sa nasim parama i zaposljavaju rodbinu i svalerke... Ma Mrs...
Sta hocete niste vi opstina centar:))
autoput sa jednim smjerom za sarajevo im napravite
Sto propagiraju dodatne namete, umjesto da rade ono st su obecali. Smanjenje javne potrosnje, smanjenje opterecenja realnog sektora, smanjenje administracije itd.....
Nista bez kafice i gustoga... Joj daj mi uvozno da se uninam, Petak je...
pa 8 milijardi godisnje trosite na uhljebe uzmite im jednu platu ionako je nisu zaradili pa rijesite brojna pitanja u ovoj drzavi
Obilaznica koja bi se navodno gradila ,prolazi trasom nekadasnje pruge.Tu prugu tj. trasu je nemoguce siriti iz dva razloga 1. Blizine privatnih objekata . 2. u pojedinim djelovima se nesmije siriti radi klizišta. Tako da je ovo prica za malu djecu.
Najbolje da pskupite gorivo na 5 km pa bi valjda imali love za sve vase troskove. Jedini problem bi bio ko bi kupovao tako skupo gorivo.
bitniji je trotoar ispred predsjedništva, može nam se bakir okliznut, (ne) daj bože
Da niste protjerali kRadeljasa imali bi sve sigurno, a ovako... 😉😉😉