Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet mu duši
evo pocelo je svrsavanje, daboda vam bakir bio dozivotni presjednik!
ja bih babuuuuu tatom zvaaaao...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
O mrtvima sve nabolje, ali da se ne lazemo, Alijine greske, lazi, percepcija, nacional u pogresno vrijeme, prezir prema komunistima i Srbima u pogresno vrieme....Bosnjaci platise preveliku cijenu za podijeljenu drzavu.
Bravo za komentar,sve si rekao!
ZAludjene seljacine MArko,i kriminalci,oni kojima je rat bio brat.Normalni ljudi ga ne mogu smisliti.
To je jedini predsjednik Republike BiH kome su veliki dolazili na noge u BiH, sad se vesele kad im dođe neki ambasador
Koji bola veliki??????// Erdogan i Mujo i mali Haso, hja ne trabunjaj,.
NIKAD NECES BITI ZABORAVLJEN PREDSJEDNICE
sa vrlinama i manama.-bosansko hercegovacki mucenik.-nije se rodio da je ovom narodu ugodio.-ALLAHRAHMETILE,DA MU BOG DA LIJEPIDZENET.
Da te nije Alija....
Aljo lopina!
Koliki kompleks imate da o Aliji .... puno govori kad narod gradi svoj identitet tako sto rusi, i omalovazava tudi. Ne definisete sebe po onome sto jeste vec po onome sto niste, a umjesto da svoj identitet definisete, vi nas demantujete, to vam sve govori... Mi volimo Aliju vise nego ga vi mrzite i on ce uvjek biti nas heroj i Prvi predsjednik Republike Bosne i Hercegovine, mozete vi koliko hocete jos pjesmi napisati... cinjenica vasi (Ustaski i Cetnicki) lideri su u hagu ili su tamo uginuli a nas Alija tamo nikada nije bio vec ga cijeli svijet slavi a u Seher Sarajevu medu Bosnjackim Sehidima lezi...
Svakom kome je Alija dobar, u bijedi i fukaraluku umirao!
Svakom kome nije dobar sluga vječni bio
HAMAN POTPISNICI DESJTINSKOG SPOORAZUMA Alija, Franjo i Sloba nisu više popularni toliko u svojim zemljama. Ova odvojica zadnjih pokojnika nisu ni na vlasti u svojim zemljama, a bogami Alija ima nasljednika ! I POSLIJE ALIJE ALIJA ! KAo i u svakoj drugoj NASLJEDNOJ demokratiji sirijskog tipa. RADI TOGA JE ZA ULJEPŠAVANJE SLIKE RAHMERLIJE ANGAŽOVAN kozmetički salon Slobodna Bosna !!
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24259/cameron_izrichit_assad_je_kasapin_vlastitog_naroda_i_kriv_je_za_nastanak_isil_a.html
,,Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo"
UPOZORENJE KOMENTATORIMA: Vaši komentari su više negativni nego pozitivni. Vodite računa šta KLIXete, ipak je riječ o OCU NACIJE NA SLUŽBENOM PUTU !
ALIJININ STAZAMA REZOLUCIJE http://www.avaz.ba/clanak/200821/sarajevo-danas-potpisivanje-koalicionog-sporazuma-sda-i-sbb-a Slijedi nam sve ono najljepše iz islamske rezolucije, UPRAVO NA DAN njegove smrti, ALIJA JE PONOVO VASKRSNUO. Ko Pantelija ! Za to izvođači radova islamske rezolucije upravo na današnji dan potpisaše ugovor i memorandum o namjerama. Redkacija SAFFA posjeduje slike veleljepnih objekata koji će se graditi za potrebe istih: Mejtefi u obdaništima, islamski multimedijalni centri u domovima kulture, a zemljaski muzej minirati ! ZAšto ? Jer se u etnosloškom odjelu nalaze NEPOKRIVENE ŽENE !
Alija nije uopste legitimni predsjednik..realno..fikret abdic je imao najvise glasova..ali alija je imo mokre snove da bude precjedniiiik
Fikret ~ 1050000 glasova Alija ~ 870000 glasova ..i tako prvi "demokratski izbori" postase sprdancija
Ne mogu preko usta da prevalim rahmet mu dusi! Samo se nadam da ima Boga pa da ga on priupita neke stvari!
Meni se od vaših slika dopada samo ona ALijina sa akademikom Ganićem, gdje mu rukom pokzuje kolika će biti islamska republika na ovim prostorima.
Hvala na kašikama i lijepoj budućnsti od tvoga sina. :) Ide koracima znamo već čijim mogu da poželim samo da SVI vide kakva ste govna bili.Amin.