Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bacate šuplju u krug a ne obiđete da vidite situaciju neko se obogatio i previse a neko ostao bez svega
Teško nama ako nas UN i UNDP trebaju štititi i od kiše.
plaćaju građani unapred za ovakve stvari, samo se te pare prilikom raznih balansa i rebalansa budžeta preusmjeravaju u neke druge svrhe, paušale i tako to...jaraniko, sam sebi si prepušten..
stvarno i iskreno zelio bi nesto fino reci ili napisati o ovome un. ali cinjenice su sasvim druge, sjetim se 92 godine i grantiranje cetnika sa lokalnih brda i pogibije mojih najboljih drugova. i sad mogu reci da je un jedna kriminalna organizacija koji gleda svoj vlastiti interes i da seru o svemu..