Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti čast momčino,ja čekam posao koji mi je Bakir obećao.
Na klixu čekaš posao,ccccvc
Meni je dragi Bakir obećao ,ja cijenim svog Baketa da njega nema umro bi heehhe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fino cuti.
Nesto mi naumpade, sad bi naše cur e rekle sta će mi on jaja prodaje, hem naočale nosi, nema bemveja. svaka ti čast momcino Dabogda milione zgrnuo. RESPEKT
Kada kazu nema posla> Eto momak imao ideju i ostvario je.Bravo, nije htio da mu dani prolaze u nista, a akobogda nadam se da ce prosiriti posao. Svaka cast. I jos nesto u vezi posla. Trazenje posla je puno radno vrijeme, svaki dan. I ako se svi budemo pridrzavali toga, bilo bi daleko manje nezaposlenih.
Svaka čast! Najbolje je raditi sam za sebe, a ne da te raznorazni kapitalisti izrabljuju do smrti. Bravo!
Posao se ne ceka, posao se trazi. I trazenje posla je posao. Naslov pih, momak bravo.
odlična ideja za one koji imaju dovoljno novca za vlastiti biznis.
Mislim da bi jaje bilo zdravo i ljekovito prepelica treba da je na slobodi tj. van kaveza.. ona valjda zna sta jede i sta je najbolje tako da i jaje bude kao lijek :) Drzati prepelicu u kavezu i hraniti je to je drugaciji efekat .. mislim nije do prepelice nego do jaja :) Kokosikino jaje kojeg daje van kaveza nije isto kao u kavezu tj u farmi :)
Dobro si uocio , dobra jaja su samo od koka koje budu vani. Nekako mi jadni ovi kavezi , buducnost je u organskoj hrani :-)
Pricamtipricu E jesi filozof sto jest jest.
Bravo majstore! U jajima ti je buducnost..
Ovo je onaj sto spama po oglasima...
Haj to sve ali kako ste ga ovo uslikali
Svaka cast. Nego zna li ovaj momak popraviti tapatalk na forumu, posto ocito hakazvaka pojma nema.
Svako ko ima mogućnost da radi bilo šta ili da privrjeđuje vilo kako je u ovakvoj situaciji obično GOVNO. A GOVANA U POLITICI NA PRETEK, A I SVI KOJI MOGU A NEĆE RADIT SU ISTI I GORI A IMA IH VEEEELIK PROCENAT. ISPODNIŽENJA SE ZOVE TA GRUPA MAHALFILOZOFA
ProZahebant nisam napravila sam ga sebi i još petoro ljudi. A takvi ko ti što čekaju od držace najpametnije bi vam bilobubzemlju dembeliju da idete tamo možete pit lokat klevetat psovat predsjednika znat politiku bolje od kraljice i uz to primat socijalnu pomoć i čitav dan provodit u dosađivanju.
Ja nisam pobjegla, osnovala sam obrt pa firmu, a za sda nikad glasala nisam, a to što lupaš baš lupaš.
Nije čekao da dobije posao u Telekomu kao ja a evo 35 mi godina
Tipičan primjer ispiranja mozga mladim ljudima u BiH. Nije ovo scenario iz džamija nego iz moćnih državnih medija. Poruka je jasna, djeca Sarajlija u metropoli neka drže kokoši i uzgajaju jaja a djeca seljobera sjediti će u foteljama institucija sa plaćama evropskih parlamentaraca i povazdan "čekati" IPhone.
osvježio tome pričam al SDA mladež to lijepo spinuje
Vigilante, opet ti neko drma kavez. Kompleksaš. Ostavi se Sarajeva, idi na kakanj-x pa komentariši.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Nije htio cekati posao"? Izgradili smo takav mentalitet, da je cudno sto ima ovakvih poduzetnika, pa se o njima cak pise po medijima. Svaka cast ovom decku. Sve dok nasa omladina bude sjedila skrstenih ruku, nece nista napredovati. Danas se moze uspjeti samo sa privatnom inicijativom, a ne samo sa komadom papira zvanim "diploma"
Dokaz da se i od jaja moze zivjeti...
Nek je sa srecom, pa i u evropu izvozio ako Bog da dok hrvatska ne ulozi veto