Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu nam je i kraj od kada ste vi umiješali svoje prste. Da vas nije bilo, mi bi se morali dogovoriti, jer ratom nebi niko mogao ništa postići. Čim ste počeli podržavati jedne a jebavati druge, to neće moći nigdje. Vi ste obični prevaranti i poltroni, igrate veoma prljavu igru
Nisu nam oni krivi sto smo mi takvi kakvi smo. Nas ne moze promijeniti niko. Umjesto sto krivimo druge, promjenimo sami sebe nabolje
Svi su oni isti Peško, sve do jednog. Koliko sam pročitao da smo imali više slobode za vrijeme Austrougarske nego danas sa OSCE, OHR i sl. zanimljivo da su oni zadovoljniji stanjem nego mi ovdje. Mozda oni sebe već vide ovdje pa tako se i ponašaju.
Ove treba procesuirati zbog dzabahljebarenja 20 godina, lažnog predstavljanja kao zaštitnika kojekakvih vrijednosti, pljačkanja budžeta BiH, dovodjenja u zabludu svih gradjana BiH itd.
Organizacija za goli qurac. Od medjunarodnog osoblja ili (1) mladi neiskusni dvadesetogodisnjaci tek s fakulteta iz kojekakvih Pidzikistana koji se izdrqavaju s diplomatskim imunitetom ili (2) isluzeni starci koji nisu dobacili do statusa visih sluzbenika u diplomaciji i sada cekaju penziju i boli ih kurac. I jedni i drugi gledaju kako da sto vise vremena provedu na sluzbenom putu (uglavnom na moru) i uzmu sto vise dnevnica i u guzenju domaceg osoblja koje im se uvlaci u paksu.