Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mislite je li im Merlin platio kafu?
hahhahahahahhahha suti jos krenuo sa pricom vi iz Dojclanda mogli ste kafu platit
mislim da je naplatio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naslov price kao vic neki :D
@manki Klošari!
Moje fine komše iz Germanije... Samo tako.
Jesu se usrecili Dosli spijuni, vi-za-vi raznositelja, poslala Merkel u dzemahiriju...
bravo momci
Jel ih gu*io Merlin 🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Koja sreca da bas Merlina nalete.. to se desi jednom jal se ne desi nikad u zivotu
jel bilo 5 u pola ?
Dino Merlin - majstor dobrih, jeftinih reklama.
jel Dino Melrin stvarno tako hoda okolo slobodno? nemogu da vjerujem
Dino im objasnio kako je glavni u ANUS-u, njima je djelovalo zbunjujuće.
bolje da ste ga zahobišli, to je glumac od ćovjeka. Nikad neznate što je on i o ćemu konta.
Otidjite i malo do Mostara da vidite sta primitivcima smeta a civilizovani ljudi dolaze da vide .. Ustase na aparatima !!!
...i Dino Merlin im zapjevo "Da te nije Alija"
@Tropical Nije nego onu "Kad sve ovo bude juce".......pa im pricao kao je bio u ".....Malmö, Bec, Berlin, Wuppertal.....":))))
pogani backpackeri, dodju u nasu drzavu sa 5 eura u dzepu, spavaju na ulicama i u satorima, puse marihuanu i ne kupaju se po 2 mjeseca, ako smo na takve turiste spali i takvima ugadjamo mozemo se kolektivno svi popisat na sebe.
imamo i mi one malo bogatije na ilidzi sto se opasaju ekplozivom.. more bit oni ti vise odgovaraju
takvih ti je jarane na sve strane,smradovi teski,stoje pored autoputa i stopiraju....ja sam licno poznavo jednu spanjolku koji prica da je provela mjesec dana na putu,50€ ponijela i vratila se sa 12€ kuci.....cura ko lutka al da se sredi...kad mi je o ispricala,zgadila mi se bila,mogo misliti kako smrdi kad se skine.....neciji euro je veci nego zgrada predsjednistva.....
Cudno ovaj merlin kad sam god uzivo po carsiji hodao taj lik ili je sam ili je sa nekim likovima, ne znam jel skrt i takav kako raja kometarise al sigurno znam " moj je zivot svicarska, skoro pa savrsen .." nije sreca para puna vreca, to znaju oni sto je imaju" i jel istina da je on neki glavni za orginal i piratstvo tj ta furka ako jest?! Onda je pobjedio kic, folklor, turbo core, itd itd
tragikomedija