Inzko o vladi FBiH
0
"Dva HDZ-a su prekršila Ustav"
Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visoka predstavnica Evropske unije Ketrin Ešton potpisala je odluku kojom EU dobija prava da sankcioniše sva pravna i fizička lica, čije aktivnosti potkopavaju suverenitet, teritorijalni integritet, ustavni poredak i međunarodni karakter BiH ili ugrožavaju Dejtonski mirovni sporazum
ma neee, to je majorizacija, snsd i sds su potvrdili.
Yes yes janicar najlakse la.gati samog sebe zato si ti bio skupa sa hrvatima na 28% be ha a Srbi na 72% I zato si se non stop dero svetu heeeeeeljp baaaaznija đeeeenooosaaajd i pr.dno ni mrdno nisi dok nato nije uradio svoje jer ste vi toliko rabri a Srbi kuk.avice. Srbin kuk.avica ra.tuje sa njih dva bije obadva i onda jos zar.ati sa najacim na svetu i ne moli ga za oprost nego ra.tuje sa njim jer smo Srbi kuk.avice! Daj bre bed.nice bezi sakrij se među civile u grad kao sto to najbojlje znate a onda se duvaj ko i sada ono ha hu mrs pic...!
student x pa nije 3 muslimanske vec 10 muslimanskih brigada.Vidi se koja religija te skolovala samo malo te je... statistika pa tako popis iz 1910 g. govori Srpski pravoslavci 825.418 43.49 % Muslimani 612.137 32.25 % Rimokatolici 434.061 22.87 % Židovi 11.868 0.62 % Ostali 14.560 0.77 % Tako da ne znam gde si nakupio 3 brigade protiv okupatora (sigurno dok si studiro u dzamiji ili kos studiranja novokomponovane neosnovane i u glavnom la.zne bosnjacke istorije) kad su bile vase sve brigade za okupatora po vasoj tradiciji saradnje sa okupatorima nase bosne. @pacenici Zdravo razmisljas momak i pametno da je vecina ko ti bih ne bi bila problem ali sta kad je tvoj pametni nacin misljenja u ekstremnoj manjini samo citaj koju mr.znju ispoljavaju islamisti do svega Srpskog svakim danom javno pozivaju da se kol.je Srbe smeta im ime Srpska i ti onda padnes sa svog planeta i mislis sve je ok! Dobrodosao ali nije sve ok! I dobice nazad ono sto siju i to sa kamatama!!!
hahahah... nije ni po jednom ni po drugom, već po borjaninom, zato je i povukla zahtjev...hahahahahahhaah
najprijeu školu nauči pravopis, pa onda kući da te roditelji odgoje i na kraju knjigu u ruke pa čitaj, da napuniš glavu nečim pametnim, ionako ti je prazna...
Vic: Pita učiteljica malog Muju, koliko je trećina od sedamnaest? Kaže Mujo: Učiteljica bona, je li po Inzkovom ili po knjigama!!! Hahahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahha Koji ste vi kreteni bosanski...
Dragi mošnjaci, ja ne znam jel vama radi zdrav razum? jeste li slijepi pored zdravih očiju? koja je to vaša mošnjačka multiklulturalnost? vidimo je na djelu - ako vam se ne sviđa naša mošnjačka hegemonija, napustite teritorij! E pa nećemo, ovo je i naša zemlja! Mošnjački karakter se vrlo dobro prikazao i u ratu, Srbi bi vas istrijebili u potpunosti da nije bilo Hrvata, a vi tako vraćate. I na kraju ste vi najveće žrtve ispoali. Okrećete se kako sunce hoda, a kad vidim lice Zlatka Lagumdžije to mi je pravi primjer prijetvotnog Mošnjaka. Koliko je Sarajevo multiklulturalno i koliko su Mošnjaci multikulturalni pokazuje primjer kako šarate grafitima po katoličkim crkvama, izbacujete kardinala iz njegovog stana radi nekog udbaša, izbacujete čak i Djeda Mraza iz vrtića (vijest koja je obišla čitav svijet u rubrici \"vjerovali ili ne\"), svakoga ko vam se usprotivi nazivate fašistima.... jeste li se ikad zapitali zašto su Hrvati nezadovoljni? Ikad???????????????
Sutra će se diljem zapadne hercegovine, u organizaciji mladeži HDZ-a, održati prosvjedi i potpisivati peticija za puštanje na slobodu nevino uhapšenog Božidara Vučurevića. Peticija nosi naslov \"Zaustavite hapšenja rušitelja Dubrovnika i Vukovara\". U isto vrijeme će HTV Mostar direktno prenositi dodjelu ordenja i zasluga srbijanskim oficirima za zasluge u ratu u Hrvatskoj i BiH... Enjoy...
Time je sve receno.
demorkratija na hrvatski način: http://sutra.ba/novost/30341/Srbi-ne-smiju-da-se-izjasne-kao-pravoslavci. Braćo serbi, evo vam saveznika na djelu
vidim, i tebe su uhapsili sa Alijom, čim znaš ko je šta rekao... jadan li si. od 6 hrvata 5 je glasalo... 5 nije trećina od 15, ali jeste 90% od 6. Dalje, u tih 17, ima barem 7 koji nisu iz hdzeova... što znači da je tih 7, upravo malo više od 1/3, što opet znači da bi sve bilo legalno, što opet znači, eto zašto nisu izabrani delegati na vrijem. A što se olova tiče, izađi malo iz te kotline, nek vjetar malo propuše to malo mozga što imaš u glavi!
olovo, olovo, na mom .... bolov\'o
Ambasador SAD zove se MajMoon, iliti Majmun, a ovo je njegov mali majMoon iliti majmunče, ljugavo smeće koje provodi odluke kojima se krše Ustav i zakoni, a onda druge optužuje za ono što on radi. Nas želi uvjeriti da je 17:3=5, iako se to uči u prvom osnovne i svi znamo da je to laž. A vi, male đoge & bakiri & šagolji sa www.kan.dahar-x.com, serbez opet izbrišite komentar, nisam se drugom ni nadao.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Čuj krše ustav? Kako krše ustav ako to ustavni sud nije odlučio? Ako su kršili ustav i pola godine zavlačili sa izborom zastupnika, što ih nije tužio ustavnom sudu? Ustavni sud ko žvakaća guma: razvlači ga ko hoće. A ustav ko kondom: za jednokratnu upotrebu. Moj Inzcko jadan nebio, baš si tabijasi.
I Inzko ce kad odstupi kao pokajnik pricati o nepravdi prema hrvatskom narodu i pogresnoj politici. Radi sto zelis, ali Hrvate u BiH nisu slomili kroz povijest najvece vojne sile tadasnjeg doba, kamoli nekakve novokomponirane nacije i medjunarodna zajednica koja odrzava ovu umjetnu tvorevinu.