Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba onda u sarajevu, a i u drugim gradovima sve kadrove oba HDZ-a proglasiti personama non grata i protjerati ih!
Kakvi škutorski glupani hahahaha
Meni nije jasno kako to oni hoce HNK pripojit kad tamo nemaju vecinu. Ako su im ova tri dosta, bujrum, eto im Herceg-Bosne.
Sta ti CiC hercegovacki Hrvatino pricas.Pa mi iz Bosankih mijesanih sredina i jesmo normalniji od vas,samo sto nam vi iz Hercegovine nedate naprijed zato sto nikad i niste imali niti znali da zivite sa drugim i drugacijim,mada tu u principu i nema neke razlike u mentalitetu nas iz Bosne ali zato ima nas i vas iz Hercegovine iako smo iste vjere i nista vise.I PUSTITE NAS VISE NA MIRU DA ZIVIMO SVOJI NA SVOME ZAJEDNO SA SVOJIM VISESTOLJETNIM SUSJEDIMA.
ovo je daleko najpametnije što su naumili, jer ako nisu uspjeli zlogumdžiju spriječiti da ga ne kandidira kao hrvatskog člana predsjedništva onda mogu ovako da mu kažu, odmakni se... mogao je zlogum... a da ga kandidira i kao bošnjačkog člana jer njima svakako je svejedno kako će doći na to mjesto važno je da dođu... i dosada bi već bili rovovi iskopani i gledali bi se bošnjaci kroz nišan...
lijepi ADOLF da uskrsne doveo bi ovu zemlju u red za 5 min. red,disciplina i RADDDDDDDDDDDDDDDD. sieg!!!!!
@VEDRANA,.....pa lutko moja kako tako lijepo vedro ime moze biti puno mrznje i mraka .,....mozda bi ti grupnjak pomogao .Imam prijatelje tu sa sobom MUJO I SULJO I naravno ZELJKO HAHAHAHAHA
GDE SU NOVE VESTI NA SA X? JESU NOVINARI OTISLI NA KOLEKTIVNI GODISNJI? DVA DANA STOJE ISTE VESTI
prijedlog bosnjacima-republika srpska srbiji herceg bosna hrvatskoj-a na onijeh 24 phosto pravite unitarnu i multietnicku bosnu(bez hercegovine;naravno)Jednim uhdarcem 3muHe.Em unitarni,em multietnicni em bosanci(hercegovina nama)i svi sretni.Vuk sit ovce na broju
600.000 qr.aca,bilo je možda prije rata danas u BiH ima oko 8% Hrvata,manjina a ti nemaš veze sa životom,da je sto hiljada miliona, Hrvatska je članica NATO-a a to je za BiH najvažnije,Većina granice BiH je sa Hrvatskom a Hrvatska kao članica tog saveza ima i obaveze a o nekakvom napadanju na BiH je završena priča za sva vremena. Pa BiH je pred ulaskom u NATO ccc Kojih sve mo.rona nema na internetu
OBA HDZ NIKADA NISU PRIZNAVALI HRVATE U SARAJEVU ZENICI ILI BOSANSKOJ POSAVINI.SAMO GLEDAJU SVOJE INTERESE U ĆLANOVIMA STRANKE I ODANIM SVOJIM KADROVIMA.PONOSNO MOGU REĆI ČOVIĆU DA NEMOŽE MENI ODREĐIVATI JESAM ILI NISAM HRVAT.SARAJEVO JE MOJ GRAD.
Kad Islam nema neprijatelja, onda si ga izmisli. A ako ne može naći nikoga pogodnoga, onda je Islamu Islam najveći neprijatelj. Naprijed Afriko i Bosno u borbu na Božjem putu.
Sejdo,Kvikli..briši..MRŠ !
Logika je jasna. Bošnjaci imaju puno djece, a Hrvati puno love. Ako ne maznemo kroz poreze koju paru od Hercegovaca, onda su naša djeca skupa sa braćom Afro-azijskog porijekla gladna.
Bosna je brak na silu. Ako Hrvat uzme sto je hrvatsko, Srbin sto je srpsko, Bošnjacima ostaju islamski centri i SDA. Luzeri jos ne shvataju da ih njihovi voždovi huškaju protiv \"uastaša\" i \"ćetnika\" a Bakir i dinastija dere lovu... Bravo Bakire, nek begovi uzmu lovu fukarama.
HERCEG BOSNA MOJA DRZAVA
oce oce, bice sve kako muslimani kazu, na kraju cemo dobit dzemahiriju po zelji muslimana. koje budale, srbi i hrvati nece da pristanu ni na ovakvu bih, gdje musliman prakticno ne smije preci 24% teritorije, a ne da pristanu na nesto drugo sto bi vise islo na stranu mudzosa.