Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasali smo, donose zakone kako njima odgovara neznam sta sad palamudite oko toga, Patite i crknite narode...
Upravo tako pa vi izbore shvatite ko zajeb*** a zena je za dva dana uzela para koliko penzioner dobije za 6,5 godina sa prosjecnom penzijom.
rajs zar je bitno ko je? pokradeni smo..... nasa vlast je fuj (ne mogu da nadjem drugi izraz a da ne budem zestoko vulgarna)... a vas mr. krmeca faca nije nista bolji... kupuje vas najavljivanjem referenduma po ko zna koji put... a on se nece desiti. svi su govna... glasala sam jednom, u 14 godina, i nikada vise. bar ne dok isti ljudi mijenjaju boje i stranke , ne nudeci nam nista, a sebi obezbjedjujuci poziciju u kojoj je podoban za nove kradje. upali smo u zacarani krug i ne mozemo izaci dok ne shvatimo da manipulisu zrtvama koje su pale prije 23 godine, i nasom vjerom, koja ako je imalo bogobojazna nece dozvoliti da se prethodno ponovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
...hahahahaaaa....NAROD vas izabrao, a vi mu hraknete u facu.....hahahaaa...eee, NARODE moj.......hebaji ga, bitno je da ne puca......😂😂😂
Jao sto vole republiku srpsku i srpski narod u istoj. A jos vise u cijelij B i H . Sve dok mogu uzomati i sakom i kapom. Crknite narode kada vas vode ovakvi politicari a nista neradite.
Moja baka tek u petar dobila penziju za maj,..
petak*
znate oni nisu za BiH nego su za republiku srpsku pa djubbrad bezobrazna a daju sebi za pravo da iz bufzeta drzave uzmu toliku sumu novca
To je novac od drzave BiH a ko ne voli BiH i ne radi za njeno dobro nema pravo ni na primanja od nje
Ove manevre je naucila na fakultetu kojeg je u 54. godini. zavrsila gigant zena :D aBd do 90" ce doktorirati :D
Dragi stanonici RS a to samo mozete macolom rijesiti i to samo udarcem u celo
da li joj muz stavi vrecu na glavi kad legne sa njim u krevete hehehehe tobe tobe ja grdane velike
ja nedo bog je sresti u podne a kamoli u ponoc tobe tobe
boze ja koliko bi se sirotinje u rs nahranilo
neka trebace im za hhhaaaappppaaarraaatttaaaa
Drago mi je da smo im mogli pomoci, pa makar i otpremninom. Nije im lahko. Kad potrosite, javite nam se ponovo, ljubi vas deda. Pizde politicke.
Zelim im rak i tumore, od srca.
Pitanje je ima li neko ko je ispunio uvjete za to, a da to nije iskoristio. Sumnjam. Vjerujem da bi to prvi iskoristili ovi koji su najglasniji u osudi. Isus je rekao gomili koja je htjela da kamenuje grešnicu: "Prvi koji je bez grijeha neka baci kamen."
Pa zato treba ukinuti taj zakon i tu mogucnost. I bijeli hljeb i sve ostale pogodnosti. Ali stoka nece. Pa vi glasajte za takve.
Daj samo da je jednom boksom zastemam, halal joj 157 penzija.
hahahahaha.... jeBe mi se... crknite u bijedi... jedan covjek, jedan glas, jedna budala... cijela bih puna budala...
Ma nije to nista...oni se bore za srpstvo...i Dodo se danas na Kozari borio za srpstvo...tako nervozno mase i mlatara rukama, vidi se da gubi konce, a narod samo huska...govori kako je bio u zabludi u Jugoslaviji, a slusa Jugoslovenske partizanske pjesme o Titu na istom skupu... Dodo ima desetine hiljada penzija u RS-u, al to nema veze on to ima da bi branio srpstvo, a narod nek umace hljeba u mlijeko....bitno je srpstvo...