Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bi bilo lijepo kad bi izbacili nazic \"socijaldemokrata\" jer neko ko priziva nacionalizam ne zasluzuje taj naziv!
Novi predsjednik mladih cobana........haj SIKTER !!!!! Misimovica za predsjednika manjeg entiteta......to je nas zmaj !!!!!! SIKTER
Glasaj tu za koga hoces, ali ja za stranke desnog centra necu nikada :)
Ne bih se slozio da SDP i SNSD imaju istu politiku, jer u SDP nikada nije izazivao medjunacionalnu mrznju.
SDP = SNSD tj. ch.e.t.n.i.c.i = partizani uvijek i u svemu zajedno
@SRPCAD a narednih 5 miliona cemo mi tebi i mamu i tatu u potocarima j..bav.ti
Treba vec jedanput ovu mladu srpcad poduciti od koga su nastali.500 godina su im Tuurci je.b.a.v.ali babe i m.a.t.ere i iskotise se srpcad...toliko su ih je.b.a.v.ali da ih se naakotilo oko 4 miliona,koliko ima u stvari Smrda na Balkanu.Gluuposti kojima su nas ucili u Smrrrdoslaviji da su Smrrdi najmnogobrojniji padaju u vodu.Govorili su da je 8 mil Smrrda,4 mil Hrvata,2mil MUSLIMANA(a ne ispravno-Bosnjaka,taj naziv nam ukinuse daaavno dok su imali VLAST).A u stvari u Smrrdiji je bilo jedva 3 miliona Smrrda.Jer u onih\"8 mil Smrrda\"bilo je ukljuceno i 2,2 mil Kosovara Muslimana,0,6 mil Bosnjaka Muslimana u Sandzaku,i skoro 2 mil Vojvodjanskih Hrvata i nesrba.Od onih 8 prvobitnih miliona ostalo je svega 3,4 mil Smrrda.Najmnogobrojniji narod su bili pripadnici vjere Islama,zato su nas u Smrdiji\"podjelili\"izmedju Kosova,Crne Gore Smrrdije i Bosne.MLADI Geenocidaasi r.Sumske-NIKADA se \"oprati\"necete,djeca u svijetu uce o vama kao ZLOCINCIMA i tako ce ostati dok je svjeta!
Cettnik serbin od oca do sina.......mladi serbi genocidasi...!!!
Za Realnost i @Realnost ja vam poručujem evo - mi moramo glasati za Sulejmana Tihića, iako vodi nacionalističku stranku SDA odnosno Srpsku Demokratsku Akciju, Tihić je uvijek čovjek dijaloga, dogovora i kompromisa na štetu Bošnjaka a u korist Srba i Hrvata. Nije njega džaba Joe Biden pohvalio 2009 godine da je jedini on kooperativan. Tihić je uvijek bio za to da se HDZ-u daju Dvije trećine odnosno Tri petine ukupnih poslaničkih mjesta u Parlamentu FBiH u cilju relaksacije odnosa, da bi smirio Dodika rekao je Bošnjacima u decembru 2008 godine da zaborave genocid u Srebrenici i okrenu se budućnosti, dijalogu, dogovoru i kompromisu kroz napuštanje pozicije žrtve, Tihić je uvijek bio i za Aprilski i za Prudski i Butmirski paket,a sve je to Haris Silajdžić srušio.Ja vam kažem samo čovjek od dogovora i kompromisa kao Tihić nas može odvesti u EU.Ali mi moramo ostati gladni, žedni, goli i bosi i to je sve što Tihić traži od nas da bi postigli 5 ciljeva i 2 uslova ka EU i NATO :)
slažem se 100% sa tobom, ni SDP ni SNSD ne zaslušuju da nose naziv socijaldemokrata pošto su generatori nacionalizma i međunacionalne mržnje...
Ja sam S. Kaplan i ja sam najbolji