Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci SDA poslusala narod. Hajde da se i to jednom dogodi. Drago mi je da nisu ovoga Durakovica izabrali. On je onaj sto je izmislio da prijeti cetnicima kako ce se Srebrenicani kolektivno iseliti. Pa cetnici bi se obradovali da se isele. Bolje bi mu bilo da je postavio satorsko naselje isped \"Fatine\" Crkve, ili ispred Opstine u Srebrenici, i trazio da proglase distrikt. A on doso da vrsi pritisak iseljavanjem i to u Sarajevu. Nigdje veze sa vezom. On je tada izigrao Srebrenicane. Eto narod mu se osvetio sada. Jos ostaje da se osvete ostalima koji su ih izdali, ukljucujucui i Silajdzica, Tihica, Izetbegovica.
Mislim da je Camil dobar ali ko to zna kad se druzi sa onim kretenom koji je pisao knjigu protiv nas, na znam, valjda ovi iz Srebrenice znaju, Munira, Dzidza i onaj hodza Pestalic, oni su mi nekako najdrazi...
Cuj izdajice sto ti nevidis uzmi naocale ako imas problema sa ocima
Vidi izdajnicke bande kako su izblijedili onaj ljiljan u njihovom amblemu, da se gotovo nikako ne vidi.