Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Durakoviću, imao si Distrikt 1995 godine pa je nestao u krvi. Misliš da će drugi proći bolje ??! Zašto se ti izvinjavaš Vučiću ? Ako treba neko da se izvine to je Mile ili tročlano Predsjedništvo. Ti se penješ na nivo na kojem se hijerarhijski ne nalaziš. Zbog svih stupidarija koje si napravio zadnja tri mjeseca trebaš se povući sam.
Sto se tice ovog malog posrbice nije ni on nimalo imun na pare,samo da pomenem on koristi vodu u svojoj vikendici sa dubine 167 metara,samo to koliko je kostalo....
Ok,greska je sto su napali Vucica,to je pomalo odraz nase balkanske (ne)kulture.Ali,taj covjek je imao svoju ulogu u ratu,direktno sa Pala je potpaljivao srbende da krenu u pohod protiv dahija,da se ocisti BiH od Muslimana za sva vremena.Taj isti AV je onomad kacio tablu usred Beograda na kojoj pise "Ulica Ratka Mladica",i sad dodje kod zaludjenih Bosnjana da kupuje mir za 5 miliona.Onolike ljude je Ratko sa ekipom poslao u smrt,a veseli Camil oprosti to za par miliona.Ispravno??
Sto nije ispravno? Vi dizete spomenik Aliji koji vam je drzavu unistio i koja ce se tek unistiti zahvaljujuci ekstremistima koji idu njegovim putem.
@liberalism A ko je bio agresor u ratu?Da nije Alija sa svojim fanaticima otisao da rusi Beograd,ili su Vucic i bratija pokusavali da spoje svete srpske zemlje?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao Camile, pa samo ti stopala vidim koliko si uletio u Vucicev pakas
Bolje i to nego da slikedi vas ekstremiste koji prizeljkujete ISIL
ovi sto te kritikuju su oni isti sto su zajedno sa alijom prodali i ubili srebrenicu 95.radi posteno svoj posao i trazi da ti iz sarajeva vrate bar 10% ukradeni para namijenjeni i poslani srebrenici,al pazi mozda to i nije tako dobra ideja posto su oni mnogo osjetljivi na lovu,mogo bi se "itnut glavom"
Ja šta nam radi ovaj sda, pa to je za nevjerovati, ni obraza ni časti. Kakvi poltroni...pa šta je ovo.
Joj Camile'Camile, ako je to sadisfakcija ta shaka novaca ,onda ti za mene nisi politicar ,nemoj da se ljutis al tako ti je, zar cetalji da se tako jeftino iskupe ...ja ti savjetujem da se podhitno kanis te tvoje malogradzanske politike.
Tvrdi da je Republika Srpska entitet koji je ekskluzivno napravljen za Srbe, te da ideja o Srebrenici kao distriktu i dalje postoji i jedina je realna. "Pitat ćemo Vučića da nam pomogne u tome", kazao je Duraković.
J e b e m ti mamu lojavu odvratu. Skini se sa Qrca vise Srbiji!!!!
čuj svinjogojac,žderač masti krmeće ,kaže nekom da je lojav,zemljo otvori se !
Kad ćeš ti više da sjašeš sa qurca?