Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćamile svaka ti čast i samo naprijed jer Bosna je sa tobom i neka te bog dragi sačuva od dušmana.
I Vucic je sa njim i on ce ga sacuvati od dusmana.
Pardon 23,9 posto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koja ironija. klinton narucilac srebrenice organizuje kao fol nesto tamo, gledam ga u potocarima i mislim se zaista se uvek vracaju na mesto zlocina. a glupi boooosnjooo upire prst u srbe. booosnjoooo upri ga i u sarajevo i u vasington ako imas muda/mozga. a znam da nemas.
@gladijajator prljava je to prica. nisu ni srbi to uradili sto im stavljate na teret. pronadjeno je mnogo laznih imena na spiskovima. prica srebrenice je mnogo sira od zvanicne verzije.
@gladijajator nisu al jesu organizovali i plaćali kosu žigiću erdemoviću i ostaloj plaćeničkoj bagri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno, jako dobra stvar.Trebalo bi da se zna da genocid ne moze da se nagradi, velica, da se iz njega profitira, osvaja... medjutim svi smo svjedoci da se to desilo u cijeloj PC i da je ona utemeljena na jednostranoj odluci samo jednog naroda 9. Januara.'92. Velika nepravda je ucinjena BiH Daytonom gdje je prakticki priznala postojanje ovakve tvorevine. Mislim da to veliku gresku ce morati prije ili kasnije ispraviti i sve nase institucije bi trebale poceti raditi na tome.Zdusno! RBiH forever!
@Tešnjak Upravu si
@drinsky1..a što ti muslimane mrziš. Izgleda da ti je neki osunečeni ženu dobro taslačio..
@drinsky1.. YouTube a ne jutube..
Tako treba Ćamile ane dase grliš i gladiš sonim četnikom Vučićom što tije ponudijo pare da prodaš Srebrenicu
velika podrska
uh što ćetalji skiče, a ja , nagaženo pseto uvijek skiči..
Tebi velika podrska Durakovicu, radis jako dobar posao za Srebrenicu. Jedino sto ostaje kada bi svojim Srebrenicanima u Sarajevu, posebno u Vogosci, Centru, Novom Sarajevu ili Novom Gradu rekao da se manu lopova iz pomahnitale koalicije zlocinaca SDA-SBB. Tad bi bio jako velik.
šta će bake prodati uglednim nato ličnostima... telekom? elektroprivreda? bosnalijek?
Samo ti njima ispricaj kako si prezivio genocid,nemoras im izloziti potencijale Srebrenice i u kom pravcu je potrebno razvijati privredu,to je nebitno.Pogotovo ako ti neko predlozi da upoznas neke investitore ,ti im zapocni pricom o genocidu.Siguran sam da ce to presudno utjecati na potencijalne investitore.Osim toga ipak je to nacionalni interes,promocija stradanja sa naglaskom na genocid.A ovo ostalo je nebitno,uhljebi zive od ovog prvog a ne od ovog drugog.
Camke voli starije koke..
jel ponudio ćamil još 5000 za još jednu intervenciju??
Zar ova kuja nije crkla? Ako bog da uskoro će. Šovinistička, klerofašističko, nacističko-američka kuja . Dr S
mama ti je kuja, glupane
@Karim Gospodine mnogo ste glupi , dobili smo od nje bombe sa osiromašenim uraniumom. Dr S
Hm, Klinton pozvao Durakovica, hoce da mu se izvini sto je svjesno pustio Srebrenicu u ruke srbima.
sve ovo ima logike koliko i skijanje uzbrdo, tramp uzima izbore...