Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj puno pametuje a nista ne ostvaruje,cak ni kolica sljunka da popravi put u svoje selo nije nikada poslao...
Dragi naši srebreničani! U ratu su vas izdali! Najmanje što su mogli od amerikanaca tražiti je da i Srebrenica bude distrikt, a ako to nije moguće onda razmjenom teritorija obezbjediti da Srebrenica bude u Federaciji! Uvijek im (vlastima u Federaciji-svim partijama) ste bitni samo za političku promidžbu i za izbore... Neka se gospoda zamisli kako će neko od članova porodica žrtava genocida biti tretirana u bolnicama u RS ako se ni Srbi tamo ne tretiraju kako bi trebalo samo što neće razlog biti samo neimaština već i patološka mržnja jer genocid ima žive svjedoke, pa ih sad treba i liječiti kada se razbole!
JOŠ JEDNA VESELA VIJEST ZA BOSANCE I HERCEGOVCE.........BRATE PUTINE NEKA BUDE PRVO PA MUŠKO.........NEKA JE DIJETE BERIĆETLI I NAFAKALI I AKOBOGDA DA KRENE OČEVIM STOPAMA............. -http://ww w.vijesti.ba/vijesti/svijet/263015-Putin-pronadjen-ceka-rodjenje-sina-Svicarskoj.html
Zašto načelnik Srebrenice govori o porvratnicima "širom RS".