Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa niste valjda od nacista ocekivali spot koji promovise humanizam ...
...jok budalo..RENESANSU. Ovo je doba preporoda,obnove!
Mene vise ovi parlamentarci podsjecaju na hitlera.. i kod hitlera su ovako.. svi bili masno placeni.. da bi se odrzala hijerarhija... a onda za dobre pare.. i mozak iskljuce ako treba..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
99 % muslimana nema blage veze sto se protivi referendumu, niti 99 % srba zna sta znaci ovaj referendum. Nema to veze sto je narod gladan, nema veze sto je skolska godina pocela i preko pola djece kupuje polovne knjige, nema veze sto je Turska zabranila uboz mesa iz BiH, nema veze sto je Rusija zabranila uvoz voca i povrca,....ma to nista nema veze, ali zato svi znaju da pljuju po nečemu što apsolutno nista ne znaci. Ima toliko odluka Vrhovnog suda BiH sto se ne postuju pa nikome nista.
@Vladimir71 Tako je druže. Da je bogdom više stba kao što je književnik Vuk Draškovic. Tada nebi trbao ni refernum ni odluke suda ni sankcija Rusko Turskih. Bilo sve bolje
Lahko je u Sarajevu držati pridike i biti drugačiji, te pričati o nekim ispiranjima mozgova, Stvarni problem je što svi Srbi u BiH isto misle profesorice Duraković, a Referendum če to i dokazati. Ova mlada dama bi trebala šutjeti jer je sve u životu dobila nepotizmom, ekspresno isključivo na račun zasluga njenog rahmetli/pokojnog tate/ babe od rakije poznatog Nijaza Durakovića, dok mladi i sposobni ljudi odlaze iz ove napačene zemlje u kojoj caruje nepotizam, korupcija i lažni moral.
Ako su Bosanci "vjekovni narod" onda jadan taj narod koji niti jednom za 500 godina nije digao niti jednu bunu protiv osvajaca, tj osmanliskog carstva. Kakav je to narod koji je uzivao da bude pod osmanliskom nogom.... Bruke jede, ...
Pa Alija je raspisao referednum prije 20 i kusur godina,ponistio konstutivnost,ponistio ustav SRBiH,o tom niko ne prica jer ne smije se imat misljenje,samo se moze biti rob,to i jeste bila zamisao svega al se malo zajebo,udario je na jaceg
Nesto slicno kao bilbordi uoci popisa, hahahhahaha
.....dok nema ni pomena o palim borcima i nevino stradalim Bošnjacima na čijoj krvi je i nastala genocidna tvorevina Republika Srpska. A Hrvatima!!??
Pa za genocidan narod ide i hitlerovska propaganda :)
Uf što ovi "liberali" vole da uporedjuju neistomišljenike sa Hitlerom.
@noridcm Nemaš ti moždanog kapaciteta da ukapiraš ko su liberali i o čemu sam pričao, idi drkaj na Erdogana poturice smrdljiva.
To je poznato kao Reductio ad Hitlerum, tj. oblik logičke greške i podvrsta napada ad hominem, ili da pojednostavim, u slučaju nedostatka valjanog argumenta, "protivnik" se diskvalificira asocijacijom na apsolutno zlo. https://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast profesorice na tvom doprinosu stabilizaciji prilika u BiH koja je danas postala kandidatom za EU. Tvoj doprinos europeizaciji BiH ovakvim izjavama je je snažna poruka ksenofobije koja je odaslana u svijet u lošem trenutku..
Stefane da tvoj tata nije pucao danas bi bio sa tobom i ti bi imao puno vise od krsne slave i otadzbine, a i ja isto tako.
To je samo preveden slogan : US wants you !
Poštovani čitatelji molim vas da na komentare od osoba koji hrane svoj ego sa vrijeđanjem, provociranjem i spamovanjem ne dajete minus ocjene već ih prijavljujte sa dopunskim tekstom.Redakcija će sankcionisat takve i njihov bolesni ego če biti stavljen pod kontrolu.Ne ulazite u polemiku sa takvim osobama i ne odgovarajte na njihove komentare. Ovaj tekst će biti postavljen na svaki članak koji ja pročitam.
@OKOnaOKO Bravo, tako i treba, ja sam sigurno bezbroj puta prijavljivan ali se ni u jednom mom komentaru ne može naći razlog za blokiranje! Veliki pozdrav iz Beograda!
Sve prijatelju si u pravu ali ne vredi biti fin jer ovde dolaze takve osobe kojie vredjaju spamuju provociraju itd pa mora se odgovoriti na svaku njihov komentar
Većine lijevo orijentisanih političkih faktora BiH nikako da prelomi i prizna da je komunizam jednako pogubna ideologija kao neofašizan i neonacizam.Velikosrpski nacionalizam je najviše bio izražen za vrijeme komunizma.Stavljanjem ostalih nacionalizama u BiH koji su takoreći minorni u isti koš sa velikosrpskim nacionalizmom je zlonamjerno i pogubno za ostale građane u BiH.
Jugoslavija nije bila komunistička, već socijalistička. Nacionalizmi se rasplamsavaju tek na samrti socijalističkog uređenja, u drugoj polovini osamdesetih. Prvo srpski, potom hrvatski, a djeluju po sistemu spojenih posuda. Danas im u BiH parira bošnjački nacionalizam, a zvati ga minornim je ili naivno ili pristrasno. Komunizam jeste totalitaristička ideologija, ali pripisivati mu odgovornost za nacionalizam je pogrešno. Em je komunizam univerzalističke prirode, em je nacionalizam stariji.
Nema poznatijih genocidasa od vas i vase brace iz Turske koji su napravili genocid nad Jermenima.Trebali bi da se malo bosnjaci time pozabaviti a i doticna gospodja koja je dala izjavu.
Jao sto volim ove moje obozavatelje bosnje kada mi daju minuse.
Spot "Srpska te treba" podsjeća na hitlerovski metod propagandnog ispiranja mozga ------------ yeb'te, da covjek ne povjeruje. i to ti kaze poturica koji oblijepi svaku banderu da objasni sopstvenom narodu ko je i sta je