Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ovog tik tokera ono se naslo javljati
"2. Zakon o izmjenama i dopunama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, koji čini sastavni dio ove Odluke, stupa na snagu na način predviđen članom 114. navedenog zakona, na privremenoj osnovi, sve dok ga Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine (SUVEREN) ne usvoji u istom obliku, ili dok ga Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine ne usvoji uz izmjene i dopune". Dokaz da je BiH Suverena I da VP radi u ime SUVERENA.
lopina
I ovo je istina. Dodik da moze a krenuo je da nas vraca na licne dokumente, registarske oznake, zastavu...jer nista nije po Dejtonu ali je upravo Dodik na to pristao. Sada bi da rusi. Ne zna od bijesa sta bi vise da radi pa svaki dan smislja probleme. Vojkovici placu za tobom.
nikad cuo
e dobro smo izabrali 1990 uz raspad Jugoslavije.
De ti nama objasni koji je tvoj posao osim što primas platu ,oglasis se ponekad ili moramo slusat tvoje obraćanje na tik toku
De ti fajteru lupi sakom od hastal pa brini o povratnicima.
Parlamentarci samo džaba primaju plaću
U Federaciji je Svabo Smit i otac i majka jer Bosnjakistanci ne znaju ni vodovod odrzavati a kamo li voditi drzavu a zbog njih ispastaju Srbi i Hrvati.
pa vidimo kako vas zovu u BG i ZG ,stide se vas ,,seljacina,,...
Osmane kad ćeš dobiti vodu u svom selu znal se sta
Vala baš, petokolonaši bi sve opstruirali i jeli ghovna koja se serviraju iz Crbije i Rvacke do smrti.
Smidta treba tuziti za Rusenje Ustava..u izbornoj noci je obespravijo citav jedan narod Bosnjacki
Pa neka se iz g.entiteta ne žale da je ovo protektorat,kada sve opstruiraju smišljeno,a pričaju o nemogućoj BiH.Nemoguća je po vašoj mjeri,a to je da je nikako nema.
Sad se svi takmiče ko će šta pametnije izjaviti
Sad svi nasi pametni