Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti bi kao da budeš jedini,hahaha pa ti si komedija od čovjeka.
Pa evo za pocetak da se ne kandiduje on, to je odmah jedan manje.
Ne mozete vi imati kandidata kollo Bego Dursanovic moze dovesti Biraca..
Vrijeme je da bjezi odavde
Prdina Bara
Bolan Camile to se zove demokratija osim u Bosni gdje je etnicko nacionalna kleptokratija
Što Ćamile jel ŽELIŠ ti BITI jedini KANDIDAT, pa misliš da ti taj SKUP- ekipe za TURNIR može obezbijediti🤓
Ćamil potpredsjednik RS-a? Je li to neka počasna funkcija, bez ikakvih ovlasti i miješanja u Dodikove odluke? Koliko vidim, nijednog komentara nema o ignorisanju odluka visokog predstavnika, rezoluciji UN o Srebrenici, ili izbornim zakonu.. Koje je funkcija potpredsjednika RS-a?
Šta je takozvano jedinstvo Bošnjaka? Ljudi, razumijete li vi da je za jedno društvo ili etničku grupu štetno da imaju takvo "jedinstvo" da ih reprezentiraju i vode samo isti ljudi iz iste stranke? Pluralizam znači diskusija i razvoj prema boljem i boljem.
Liga prvaka, pa onda euroska Liga, pa malo Politike, ma malo "crnih" vijesti pa ovo, pa ono...pa vi novinari zivite ko niko, dok je nas "budala"...
Pokazes jedinstvo i odstupis od kandidature.
jel treba opet neki dokaz da je bakir potvrdio da je izdajnik, a izetbegovići očito ne umiju drugačije
Jedinstvo i jednoumlje ne znace isto.
🤣🤣🤣
Kakva je ovo lopovćina uuuu
Kakva je ovo lopovćina uuuu
Eto bio si ti pa si izgubio povjerenje Bosnjaka Srebrenice..
Tako je Duraković, možda budeš prepoznat u BiH kao lider svih Bosanaca i Hercegovaca. Samo naprijed. 💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💪
Ne mozete vi imati kandidata kollo Bego Dursanovic moze dovesti Biraca..
Neko poziva na jedinstvo a neko na jednoumlje. Generalno ovdje je pogreška u startu učinjena jer su trebali biti pozvani svi oni kojima je BiH u srcu i ako se počnemo dijeliti po torovima onda ova zemlja nažalost neće opstati. Ne može ona pripadati samo jednom narodu već svima onima koji je doživljavaju kao svoju.