Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dozivotni nacelnik Durakovic..imal iko sem njega od bosnjaka da ga intresuje Srebrenice ?
@GovnoJed2 nije ti to do srebrenicana..nego kako sda centrala kaze
Najsmjesnije mi kad sam cuo da u Srebrenici u stanu od 40 kv ima prijavljeno da stanuje 70 ljudi
@drinsky1. zaboravi ti reči,da je i tebi i tvojim ahbabima bolje u tim sadašnjim entitetu neg u Beogradu.😉 Stavili smo ti plus da misliś da si pametan,ovane jedan..
@Svicarac.. Muslimami Sabur Mudrost i činjenice ubiše Čete a ne ovdje verbalno..😉
@drinsky1. . ima hljeba od tebe izgleda
Bravo Camile svi oni koji nebudu glasali za tebe klet ce ih ostatak zivota oni nisani iz Potocara
da li ce ikad doc vrijeme da normalno zivimo...bez da se mrzimo...da svako vodi brigu o sebi i svojima a da nas ne zanimaju sta drugi rade i ko su i sta su...odgovor je jasan NIKAD
tesko da za dosta godina da ce bit bolje narodu srebrenice. "srpska" strana nije ponudulia kvalitet neg malog koji slijedi ideologije 90-tih godina, nije dalja pravog srbina i vjernika koji bi da radi za dobrobit sviju.
Ćamile popusti malo Allaha ti
gotovo je sa tobom kao gradonacelnikom, sabotirao si referendum i sada ces da platis cenu.Videli smo na cijoj su strani bosnjaci iz Srebrenice i Srbi vise nece glasati za tebe.Umesto da se okrenete vasoj domovini Srpskoj republici vi je sabotirate i sve radite protiv nje.Ako mislite da otcepite komad Srpske nece vam poci za rukom..kome se ne svidja put pod noge....putuj igumane za manastir ne pitaj
Svaki glas je jedna marka u tvoj dzep!!
Pa jeli moguce da su svi komentari od strane cetnika pa Bosnjaci gdje ste?.....zar smo zaboravili sta su nam uradili...
Kako kaže vrhovni hodža?? "Nećemo dozvoliti da nam vlada u srebrenici."