Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tko ono propagira multietničnost....
Azijati po 1000000000000000 put zemlja gdje se pravi crkva je PRIVATNO VLASNISTVO JEDNOG SRBINA , znaci nije TUDJA zemlja raspitajte se . Ovim Camil Durakovic upravo nanosi stetu VAMA DEBILI . Kako ces ti objasniti strancima da si za multietnicku zemlju a SMETA TI CRKVA koja je na privatnoj zemlji Srbina ??? Vi ovim ispadate smijesni !! Zasto Crkva provocira ??? A vi se predstavljate kao tolerantni . Zamisli oko Jasenovca da se kaze da nesmije biti nijedna katolicka crkva koliko moras biti lud !!! Hajde recimo nema tu crkve i Srbin na svojoj zemlji digne obican HRASTOV KRST , ILI BILO STA I STA CETE ONDA ???
pa neka oni naprave ako imaju zelju samo sto bih ispred te crkvice trebalo ugraditi nesto kao spomen plocu na kojoj bi pisalo: Ovi sto se u njoj mole su krivi zasto ovoliko mrtvih lezi pored"
Haj da tu živi 100 pravoslavaca pa ne bi žalio,al to se pravi samo da bi se isprovociralo!!