Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi svako pretočio u djela ono za šta se deklarativno zalaže, svijet bi bio raj. Moj Ćamile, naivčino stara...
Meanwhile in Bosnia : http://www.oslobodjenje.ba/kolumne/dragan-covic-i-na-nebu-i-na-zemlji
Pozvat fukare i lidere zemalja na neku investicijsku konferenciju je stvarno hrabrost, e moj Camile, ove zemlje su duzne i Bogu i narodu, tako da ne shvatam bas kakve ti investicije ocekujes, a ti kao nacelnik za sve ove godine nisi takodje uspio nikakve investicije privuci pa vi bilo red zapitati se dali ti kao nacelnik takodje radis svoj posao.
Čudi mene da više itko ima volje i želje svoju lovu bacat u bunar ... ? ? ? Kad bi se na jednom mjestu skupila sva lova od donacija za Srebrenicu ( ni drugdje nije ništa bolje ) mogla bi se izgradit iz temelja još jedna takva .... KRADU LJUDI MOJ ĆEMILE , KRADU NEMILO ... ! ! ! !
ma sve je to isto. argentarija je starija od njih. zivjela prije i opet ce abd. sad je samo malo zaspala da se odmori za nove bolje generacije....
Ovo me opasno podsjeca na skupove Rotshilda sa svim vaznim Masonima i slobodnim zidarima u regionu a to sve zamaskirano kao invest-konference,... dao bog da se zavaravam al cisto sumljam,...
Citaj ovo Durakovicu.....nesto si se zajapurio.....! . http://***/wp/komentar-putin-je-vucicu-ponudio-oruzje-u-posjet-hrvatskoj-stize-americki-nosac-aviona-ocito-se-nesto-kuha/
Izgleda da se ovaj covjek trudi da nesto uradi u svom mandatu
Durakovic.........ako je istina procitaj jutrosnje (DW) Njemacka zeli da pomogne Balkanu: . http://www.dw.com/bs/njema%C4%8Dka-inicijativa-kupujmo-balkansko/a-18819940?maca=bos-TB_bs_sarajevox-4187-html-cb
Seljacina na kvadrat. Pa pogledaj samo te glave i frizure, pa moras se rodit džaba je.
samo da napisem da vam je krizaljka za qra*...jedan dan je njemacka 'nj' drugi dan 'd'...jedan dan bosanske rijeci jedan dan hrvatkse, pa odlucite se vise... -.- koliko jos stvari ima nelogicnih al ne da mi se pisati.
Durakoviću, nosi se u pizdu materinu.
rece Ćamil, naplati dnevnicu i ode na konak u Saraj'vo...
Camil ne zivi u Sarajevu, niti je ikad zivio...Prvo se informisi pa onda lupaj, da lupas u prazno, sramota je...
kao prvo, nisam mislio bukvalno u Sarajevu. ako ne razumijes ironiju onda ti ne mogu pomoci. drugo, eto svi oni, a i camil medju njima, su patriote koji svoj posao rade za buraniju. trece, kakav je kao covjek pokazao je podnosenjem ostavke, pa vracanjem na mjesto nacelnika bez rjesenja problema zbog kojeg je i podnio ostavku. cetvrto, srebrenica je pobrala stotine miliona maraka, ili eura svejedno je, humanitarne pomoci i donacija, i opet danas nemaju nista. ko je sta dobio tako je i prodavo, od freza, traktora pa do kamiona punih goveda koji su vozeni u neko od mesnopreradjivackih preduzeca u federaciji (prodali bi onako djuture na kamionu, pa koliko ko dobije). samo iranski BIRDS je plasirao oko 4 miliona km kroz stoku na podrucju srebrenice i bratunca.
Pa ti si prosli put i zabrljao sve, doveo si ga iako to narod nije zelio... Sad ga dovedi sebi, a ne nama
KONFERENCIJA JE CIST PROMASAJ,SAMO CE NAPRAVITI BESPOTREBNE TROSKOVE..-SVE STO SU NAUMILI DATI DA POMOGNU SREBRENICI,NEKA POSALJU POSTOM.-IZBJECI CE PRAZNA OBECANJA I BESPOTREBNE TROSKOVE.
Pretočio je Vučić ! Eno ga gradi prugu, al ne u preko Srebrenice ! A BAkir ustreptao mu se stavlja na raspolaganje.