Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno glavno PITANJE : STA JE RADILA SKORO CIO SAT POLICIJA DA INTERVENISE ? Lukac je umjesan licno u svoj OVOJ PARADI BEOGRADSKOG AGENTA PLACENIKA MEVLIDA JASAREVICA ! Kome najvise koristi ova maskarada mevlida srbijanskog tajnog agenta i placenika ? srbima genocidasima da udaraju po BOSNJACIMA !
Treba ga vratiti nazad u Srbiju odakle je dosao, i proglasiti Srbiju, teroristickom drzavom.
PUNA PODRŠKA ZA NEDUZNOG MEVLIDA U BORBI PROTIV ISLAMOFOBA KRSTAŠA I DOMAĆIH ČMAROLIZACA KOMUNJARICA(čitaj vjerskih neobrazovanih) MEVLIDE PLATI IM STO SI OSTETIO FASADU I KVIT STE ! ALL.AH JE NA STRANI VJERNIKA, A NEVJERNICI SPREMITE SE ZA VJEČNU VATRU, AKO SE NE POKAJETE ! PRVO ZA STA CE COVJEK BITI PITAN NA SUDNJEM DANU, TO JE NAMAZ.PA AKO NE BUDE ISPRAVAN NAMAZ, NECE BITI ISPRAVNA NI OSTALA DJELA !
Svi smo mi Mevlid sa 24 posto azijatskog dijela PiH!
ccc kakav li si ti musliman, kladim se da ne znas ni kako se jacija klanja ! Što ne mogu neobrazovanih ba.lija koji pljuju po Islamu i tkz.\"vehabijama\" a ni ilmihal nisu procitali ! Još si poželio smrt \"vehabijama\"...auuu ti si daleko otišao od Islama, i to tones u neznanju kao i mnoge Bošnje....al hvala All.ahu dragom sve je vise ljudi koji se vjerski obrazuju i spoznali su poentu brade, al sta zna bosnjo osim gledat golotinju na ulici i pijanciti s nevjernicima ! PS. Ne nosim nikakvu veliku bradu, niti potkracujem pantalone, ali isto tako ne smijem da mrzim bracu muslimane koji ispravno slijede Kur\'an i Sunnet ! Ja bracu muslimane volim u ime All.aha i to je jedna od duznosti svakog muslimana vjernika. Jedino vi na \"muslimani\" na papiru psujete po muslimanima, pa ne bi skodila da se malo i obrazujete prije nego napisete, al tipicni bosnjo seljak neuki ! Selam svim Muslimanima vjernicima !
jadan decko, stvarno ga zalim. uhvatili ga mladog, nezrelog i nestablnog, isprali mu mozak i poslali pravac na metak. cak je dobro i prosao. sto ti gadovi koji vode teroristicke grupe, sto oni lepo ne odu u neku \"akciju\" i hrabro poginu, pa onda njima pripadne 72 device ili sta vec. uvek nadju neku decu iz nesrecnih porodica odvojenu, otudjenu. ako se ovom melvidu vrati zdrav razum tokom sudjenja trebalo bi lepo da se nagodi sa tuzilastvom, oda one koj isu ga nagovorli na ovo, dobije status zasticenog svedoka i posle ostatak zivota provede anonimno negde u kanadi - a gadove na dozivotnu robiju.
@EU Kad su srbi poslali cijelu armiju terorista na Sarajevo pa nisu mogli sad su poslali jednog ali koji ne biježi.
bitno je da ce uskoro i Eu osjetiti cari srpsko-prdoslavnog terorizma kad prime to barbarsku divljacku po.gan u svoj krug....
sarajevo lijeglo terorizma , strasno da u 21 veku postoji tako nesto u evropi .
mitre,bazdis na krmeca govnna, idi se okupaj u kakvoj rijeci pa gusle u ruke...imate vi jos neopjevanih poraza ...
komunjaro idi lizi suppak svom marsalu !
a takvi kao ti idu u Afganistan tero.ris.uci afganistansku bijedu i djecu...m.a.te.r ti j.e.be..m vla.sku ! takve talibani s pravom obj.ese za m.u.da !
j.e.bo ti on ma.t.e.r ! objesiti ga zato sto je napravio par ogrebotina na zidovima ambasade, dok americka kr.mad terorise pola svijeta ! pi.c.ka ti m.at.er.ina us.rrana!
@nuko koji ba vjernik, to je bolesnik isti kao i ti i sve vehabije, sve to pobiti treba, bolesnici psihicki, koja ba vjera, upoganili ste islam, za sva vremena, vama treba zabraniti da uopste imate religiju.. ja bi vas samo roko viskijem i apaurinima, vezao lancima, i pustao Bacha, :-))))
Brejvik - Mevlid 77 : 0
Mevlide SRBINEEEEEEEEEEEEEE N.AP.USI SE BOSNJACKE KU.RCINE UZ PUT I AMPAK JER JE ON DODIKOV U-ZAMAK ! MEVLIDE SRBINE TERORISTO , SAMO SU SRBI TERORISTI ! SRBIJANSKI TERORISTO ! SRBIJA = TERORIZAM !
Smrdija je puna govana.