Prijelazi loše opremljeni
0
Dumančić: Granice BiH su sigurne
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolike su granice beogradskog pasaluka :d od dunava do presevske doline, i od drine do timocke krajine :D al nema kosova :D sva sreca da je albansko
Granice 24 % su sigurne!
Čuj oduzeli tekstilne robe u vrijednosti 51105 KM u prošloj godini!Znači oduzimali 140 KM dnevno na 55 granicnih prijelaza koliko ih BiH ima.Bukvalno na svakom prijelazu oduzimali svaki dan po jedan par čarapa:)a pijace se lome od svercovane robe!
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/kupili-kalasnjikov-na-palama-i-prenijeli-ga-u-pariz-bez-problema/120216024
Grtohotom se smijem. Trebali su koju reći i o unutarnjim granicama koje je zacementirao veliki vođa Zlajoglu izbacivanjem Hrvata iz vlasti, ali, eto, nisu oni nadležni za to.
TO JE BITNO ! Al u khurcu
Stvarno? A srpska policija na BH teritoriji u Janji? A Sutorina, koju je pijana komunjara u kafani poklonila CG prije 50 godina? MRŠ STOKO GENOCIDAŠKA!
AL ZATO SRPSKI TERORISTI I SRPSKI RATNI ZLOCINCI KRIJUMCARE ORUZJE PO GENOCIDNOJ TVOREVINI KOJE PRODAJU PO EVROPI !
uhh, dobro je, bas sam se bio sj**o. Pa kravo jedna, vise me strah vukova unutar BiH, nego van nje. a svasta ces procitat danas.
dok njene granic ebrane njeni sinovi svi dobrijeh bosnjani. \"nikada necu izdati sebe i moju bosnu\" brigadni general jovan divjak