Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 puta nominovan za nobelovu nagradu i niti jednom je nije dobio. U cemu je fora ? Nije dovoljno human !!! Ali nikako ne kontam kako je neko mogao platiti ulaz i gledat ovog ruznova ?!
Klix je teroristicki portal!
Trebao bi duda na casove kod ovog. Mozda bi mu se primilo.
Jel veselje pocelo u sarajevu?? Vidim nema ovih standardnih "dronova" i ostalih da prizivaju ubijanje Srba eto prizvali su, al mora da Dodik opet izmislja
Doso u Bosnu Ravi, Pa se udara po glavi. Jer cim je shvatio gdje dodje, Odma on svojoj kuci podje. Jer bas na ovaj dan u Zvorniku, Policajci ubise nekog ciku. Ali ciko ljakse glupi, Trebao se prije objesit u supi. Pa da sebi fino presudi, Da mu Bog ne sudi. Sto je ubio neduzna covjeka. Nek ga prokletstvo prati dovijeka!
Werteru pjesniče, s talentom sve većim, Ti moje srce svakim stihom činiš srećnim.:)
<3333
Ne moze nama niko vise pomoci
u pravi cas, tamam nam je trebao takav da nas nauci
ich naravno
Sto gasite komentare na clanke o napadu na stanicu, a ostavljate komentare na srebrenicu ???
Tebi sad krivo sto ne mozes pljuvati po nesretniku sto ga je ovaj terorista ubio???? Kako te nije sramota ik si i ti jedan od onih sa bradom i kratkim hlacama....jadni ti smo mi sa kim zivimo...
@bgd no me interesa, odabi futo