Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se urbana i napredna raje B. Luke, tako mahalski okrece za pojavom koja je svugdje sasvim normalna.
i nije nikom nista bilo. poneko se okrenuo, osmjehnuo, i eto. onako, kad treba parada ili festival, mediji to napumpaju, naostre i nahuskaju, pa kad ispadne belaj kriva sredina, pokvareno drustvo pokvareno sve. i generalnog sam stava da bi sve ono bilo lijepo i lagano prihvaceno u drustvu da se PROBLEMU PRILAZI NA PRAVI NACIN a ne senzacionalisticki. evo, neka se u Sa proseta tako. realno, malo ce biti neobicno prvi drugi put, sve poslije toga bice rutina.
Auuu, jos jedna vijest iz Banjaluke... I ovaj put k\'o narucena za zivotinjska verbalna izivljavanja komentatora... Sad cemo npr. da cujemo kako su Sr.bi ne samo skloni geno.cidu, nego i ped.erluku... Pa cemo onda da cujemo pso.vanje turske ma.jke, itd, itd. Hvala vam Sa - x sto servirate ovakve vijesti, nekad mi se ucini da to namjerno radite....
Prelijepo!
u p.m. na sta sam i ja potrosio pet minuta svog zivota
NA LOMACU
Sarajevo je muslimanski grad, a muslimani ne mogu biti pederi,zato vise niko i ne spominje odrzavanje parade u Sarajevu
Bolesni pederaj
Sta im kazu braca preko Drine il si srbin il Peder...bice da su vise ovo drugo...:))))))
kada se dvije cure drže za bilo šta to je ok.sada je straš\'no ako dečki samo pušu u istu stran.primitivni banjalučani.bravo pedrei.
Ma ovo su dva procerana Turcina. Dosli da vide Ferhadiju.
tacno tako osim ako ti ime nije mirso ili salko
Srbi su pederi sta je tu sporno
Da se zna da su braća sa ovima preko Drine ;)
BANJALUCANI SU P.E.D.E.R.I UVIJEK I BILI.....