Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje treba akcenat staviti na banku koja je dozvolila da neko diže kredite u nečije ime. Veliki broj organizacija raspolaže ličnim podacima svakog od nas (kad se upisujemo u škole, na fakultete, kad konkurišemo za posao, kad tražimo da nam se izda neki dokument,...). Po toj logici svako ko ima te podatke, mogao bi dizati kredite na tuđe ime. Banka kredit smije dati samo toj osobi, samo u prisustvu te osobe, a ne nekom drugom u nečije ime.
Banke krediti smije dati samo i jedino lično osobi koja diže kredit, a ne da to radi neko drugi u nečije ime. Treba najstrožije kazniti banku koja je kredite izdavala u tuđe ime i te bankarske službenike, jer banka je iz ovog profitirala. To znači da sad svako ko barata našim podacima, a podaci svakog od nas dostupni su na mnogim mjestima, može podići kredit na naše ime. Ovo je takva ubleha koja samo može da se priča ovom glupom, polupismenom narodu.
Koja to banka u Sarajevu i BiH može nekom dati kredit na tuđe ime? Ovdje je spomenuta Lejla najmanji problem. Ako je ovo istina, s njom je u igri njih na desetine. A oni koji su najviše u igri, bez kojih ovo ne bi moglo proći su službenici banke i rukovodstva banke. A vi na "Klixu" niste profesionalni, jer ne kažete osnovnu stvar-O kojoj se banci radi?
Nije mi jasno kako nego moze dizati kredite na tudje ime?!Mogao bi ako je bankarski sluzbenik. Moze ona izradjivati ne znam ti sta, banka moze dati kredit samo u prisustvu svih osoba-i trazioca kredita, i ziranata. U kojoj je to banci dizala kredite u tudje ime, mozete li nam reci?
Ah ljepote, mashala, mashala...
To agencije, državna služba- zači policija??? Poznato policiji?
"Iz Tužilaštva KS kazali su nam da će istraga biti proširena i na druge osobe koje se dovode u vezu s osumnjičenima i ovim krivičnim djelima.' e nek ste vi njima najavili da bi mogli biti privedeni. Tako se to radi svugdje u svijetu.... kaze se unaprijed kriminalcima da se pripreme
Ma pustite onda i Muhameda Alija Gasija, on je nepismen a osudjen je na 20 godina zatvora zbog dvije garaze.. U ovoj drzavi smiju samo biti mafijasi drzavni sluzbenici!
A zastita licni podataka. Stalno o tome trubite ovih dana i doticne osobe na tudja imena dizu kredite.
Gdje je ta banka da i ja dignem kredit na ime Sebija Izetbegovic ? :)
ova Lejla će daleko dogurati, slušaj šta ti kažem
Pametna mala
Sta li joj dodje Bakir Dautbasic. Nije ona slucajno tu radila. Osramotila ga je jer je dozvolila da je uhvate. Ali malo ga zeza sto je stranku promijenio.
Nije mi jasno kako nego moze dizati kredite na tudje ime?!Mogao bi ako je bankarski sluzbenik. Moze ona izradjivati ne znam ti sta, banka moze dati kredit samo u prisustvu svih osoba-i trazioca kredita, i ziranata. U kojoj je to banci dizala kredite u tudje ime, mozete li nam reci?
Ovo imaju jednog zaposlenog samo da smišlja imena odjela. "Sektor za stratešku analizu, procjene planiranje i IT podršku"
ona nije lopov, ona je drzavna sluzbenica hahah