Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa Varešom i državnim šumskim zemljištem tamo?
Dobij koncesiju na planini radi izgradnje rudnika ili elektrane na obnovljive izvore, privremeno prenamjeni državno šumsko zemljište u građevinsko, posjeci šume koliko ti treba za tvoj projekat i kad istekne koncesija za 30 godina recimo ti tu šumu vrati na mjesto. Patriota do patriote, kunu se u BiH, a rasprodaju kao da je njihovo vlasništvo. Šume na našim planinama su mnogo vrjednije od drvne mase i naknade koja se uplati za njih. Zbog šuma, između ostalog, imamo i vodu.
Ne vidim Mehmedovica!?!?
To Komšo zlato naše ima da uduplamo glasove na izborima 70% glasova od trojke prelaze tebi ti nemaš alternativu.
jeste
Bravo. Ovo je vazno
Đta je sa Varešom, Trnovom, Crni vrh kod Tešnja,Bjelašnicom itd itd u FBiH
Ne povlaci paralelu sa FBiH, sve je to drzavna imovina i samo drzava mora raspolagati sa istom. Po tebi ako je neko iz FBiH oteo druavnu imovinu na isto ima pravo i neko iz RS
Sve pod koncesiji ništa nije prodato uvjek ostaje državno .
Jesu li pitali kad su prodavali Arapima na Vlasicu? Sta bi sa Bjelasnicom jel bio tender?
Sta sa niksicem nerminom kosonjom I on je cini mi se keširo za neku šumu 😉😉
SDA zvana apelacija
Kada su arapi pravili naselja po vlašiću itd niko nije pitao čija je zemlja a sad našli da mudruju da je tobož zemlja bih.
Bravo SDA. Tako se brani država Ruši trojanere
Pitam za druga, jesu li pitali Banjaluku i Mostar kada se prodavala/halalia zemlja i šuma na Bjelašnici? Vjerovatno nisu. Ako apelacija prodje haj da se aplicira svuda gdje je mafija uzela za djaba drzavnu zemlju
S srbima samo borba ! Okanite se vise drzavne imovine, to su sve bosanske planine!