Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo se napalio na komad kože što ne može u bosni ahhahahahahaha
silovatelji moraju imat neke veze sa genocidasima to oni mogu samo radit silovat ugnjetavat nejace i jos se hvale po portalima kako su se nasilovali turkinja i ustasica..
Pritvorskom nadzorniku predani su 34-godišnji državljanin Hrvatske i 25-godišnji državljanin BiH, piše Index. ----------------------------------------- AH ZNAM TE INDEX.YU, KAD BOSNJACKI KATOLIK NAPRAVI SRANJE ONDA JE "BOSANSKI DRZAVLJANIN", A KAD OSVOJI NEKU NAGRADU ILI URADI NESTO DOBRO, ONDA JE "HRVAT"?
Bilo je pakleno na Paklenim otocima. Sad mega cuza, ipak je to EU
Visi skutora sta rade
sljam najnize vrste, treba im slike objaviti na svim medijima i najmanje 20 godina robije.
mora se biti oprezan...pogotovu sa britankama koje piju kao tri srbina zajedno.....uhvate te ka kitu i obavis radnju a ujutro kad se probude kazu....joj bila sam silovana :))))))
deset minuta je yebo a sad ce guliti tri godine robije....budala kao i svaki bosnjak :)))
nije bitno tko je ....ja sam upozorenje napisao za sve....a to budala se odnosilo na tebe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)