Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Državljani Kine i Turske jesu al to sigurno nije Rolex
Ima u Sangaju soping centar na 25 katova. Imate raznih trgovina i " ureda" u koji mozete donijeti bilo sta sto pozelite da vam brat Kinez falsificira. Sat,suncane naocale,dizajnerske torbice... Samo se dogovorite za kolicinu i cijenu. Zelim reci da sve ovo zaplijenjeno nema veze sa originalima a carina pravi proracun kao da su originali. To sve ne vrijedi 10% od navedene cijene.
kako vas nije sramota da je to vijest, jedan Rolex, nešto steroida i vijest dana. bruka i za carinu i policiju a bogami i za ove novine kod tolike pljačke, divlje gradnje, uzurpacoje državne zemlje, sječe šume, uništavanja okoliša.
rolex fake , garant.Ni oni ne znaju razlikovat original od dobre kopije
ovi lažnjaci roba su oko 500km sve zajedno
Prva kopija ili “divljak” koji su Turci napravili,po sebi,je Srbin.Kad su vidjeli da im to lezi,krenuli su sa ostalom robom.
mogao stavit 10 satova na sebe i torbice i mogao bi ih prenijeti lol
Moras biti u talu ako svercas...inace padas na prvoj carini.
Što reko Izet roleiks😂
Ovdje su i turisti šljam.
Da su ga stavili na ruku, bilo bi sve regularno. Amateri...