Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kad ce ove vehabije siriti pogresnu sliku BiH po svijetu?!? Na svakom drugom koraku nas predstave kao teroristicku zemlju svojim djelovanjem u i van drzave BiH. Bas kao sto i pise, sve treba po kratkom postupku i rijesit se stoke.
odakle znas odma da su vehabije mozda su neki normali nasi drzavljani koji rade u egiptu i koji su odlučili mozda da podrze proteste
Ne glupiraj se nacisto! Ko je ratovao iz u Libiji, Iraku, Afghanistanu, ko sad ratuje u Siriji???? Ne pravi se glup jer znamo da niko normalan nebi otisao tamo i bio medu tim ljudima osim zatucanih vehabija
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
otisli da plackaju,daj boze da ih streljaju.cuj otisli da se bore u tudju drzavu,u banjaluku ne smiju otici hahahah (tamo je strah)
vidi kako si ti hrabar iza tastature...
kad će se rijaset kandidirati na izborima?
hahahaha samo im rezi glave, sta ces u egiptu kamilo jedna grbava
eh ti bosanci bele su rase a idu po africi i bore se za nekakve zamotane beduine sa kojima ne dele nista zajednicko sem vere ccc . Cudni su totalno bar za mene
Pa to je istina, samo sto ovo nisu normalni ljudi, nego vehabije! Ako nisi znao, ti isti osjecaju visu povezanost sa S.Arabijom nego sa Hrvatskom ili nekom drugom Europskom drzavom, razlog tome je zatucanost!
je li ljepše reći: zatucan ili zatucat?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako ih je uhvatilo zbog terorizma i vojne pobune, onda nisu u rukama imali foto aparate i šeširiće za sunce
Haloooo čita li iko tekst do kraja?!? 'Rijaset Islamske zajednice u BiH izdao je saopštenje u kojem "najoštrije osuđuje brutalna i masovna ubistva građana Egipta i nasilje koje je izazvala i provodi tamošnja vojna vlast"', uz poziv da se odmah prekine nasilje i da "uzurpatori vrate vlast demokratski izabranom predsjedniku Egipta Muhamedu Mursiju".' 1) 'Vehabije' ne priznaju Islamsku zajednicu kao svog legitimnog predstavnika 2) Studenti iz naših medresa odlaze na El Azhar da studiraju, to je jedan od najprestižnijih univerziteta u Islamskom svijetu i ujedno i najstariji univerzitet uopće.
IVZ mi je malo... hajmo reć', pao u očima. OK apel da se obustavi ubijanje civila, ali ovo sa vraćanjem vlasti Mursiju im nije trebalo. Okanite se boni politike.
Pao u ocima...hahahah E nek nam rece sta im je trebalo a sta nije. Evo sad ce Reis promijeniti izjavu i ubuduce ce tebe pitati sta smije reci...prikazo iskompleksirana....
Koja Egipatska televizija? Jel to televizija ove vojno generalske bande sto masakrira svoj narod.
Auuuuu a drzave Bosne i imidza ,za plakati.Dok velika vecina muslimana u BiH (ibez brade i s bradom ) je bez posla jedva prezivljava a jedini su zemlju branili 92-95 za to vrijeme 99 posto hrvata(majorizirana gamad) i vlašina s kokardom je na budzetu drzave koju su palili.E brinuti za imidz ovakve drzave,nikad,ovakva drzava je genocidna sama po sebi,genocidna po muslimane...
Opet nasi domaci Islamisti prave probleme i sramote drzavu drzava dok god ne stane njima u kraj ova drzava ce biti ruglo
sta je sa četnicima i ustasama??
@ nacista kokardaši s ravne gore i ustaška gamad su elitni gradjani ovog drustva,al ako zakoracis u dzamiju smece si najvece,i terorista i jos stosta (jest da me isreno zaboli sto ce nemusliman o meni misliti :) )
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ne predstavljaju oni mene ni drzavu iz koje dolaze,oni su tu svojojom voljom i predstavljaju sebe.Tako da je to podvala kao Bosna i Hercegovina zemlja terorista,znaci i Brejvik koji je mucki ubio na desetine ljudi,jel sada mi trebamo svi da govorimo kako su u Norveskoj monstrumi i da je ta zemlja opasna.
Aferim.
hehehe... neka svako đače nosi oprtače,,,,
cuj rijaset se oglasio...sta se rijaset ima mijesati u afere druge drzave?
U rijasetu sjede visoko obrazovane osobe, koje su dužne da dobro prouče izvore i razloge dešavanja u sredinama gdje žive muslimani. Normalno je, da ja kao manje upućen u spomenuta dešavanja, očekujem i tražim njihov stav, vjerujući u njegovu ispravnost. To je velika odgovornost na njihovim plećima, jer sam kao i stotine hiljada drugih i ja formirao stav o dešavanjima u Egiptu, a koji je zasnovan na njihovoj analizi dešavanja. Hvala Bogu dragom pa ima Islamska zajednica sa svim svojim vrlinama i manama.
nemaju se oni sta mijesati u afere druge drzave...ovo je unutrasnji, egipatski problem. pa makar svi bili doktori sa harvarda. ovo je daleko od njihove nadleznosti. a mozda i nije, sta kazes?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nama,smista i expressno na lomaču šnjima ;)
Ima li vas igdje u svjetu da nesirite mrznju I rat a nama ovde supljirate o neko zajednistvu. Tek kada pocistite to sve sto ste nakupili ti vehabija I mudzahedina zednih krvi mozete nesto da napravite do tada za svjet ste baza terorista.
a sta je sa teroristima s Ravne Gore,bradatih četnika koji javno pozivaju na rat...vi ste smrad,nadudlate se rakije i najedete svinjetine i oondavi neki junaci a nikad niste pokazali svoje junaštvo,od jačeg ste bježali ko muge bez glave,jedino što znate je napast nevin narod i veličat pokolje,a neki ih onda negiraju jer očigledno ne znate koliko ste zatucani kojekakvim srpstvom da llida prekrijemo zločin il da ga uzdižemo...dok je vas smradonja treba još više 'vehabija' dovest u bosnu jer njih ste se bojali ko đavo krsta...
Evo vidis balija, njima sada cetnici krivi sto cjeli svjet zna da su oni teroristi I skart. A vidi se ko javno poziva na rat vas Komsic, jebiga balije vidite da vas vise ne ferma niko ni za suvu sljivu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)